News - Adacta
Adacta Vijesti

Saznajte što je novo kod nas. 

[EVENTS] Qlik Analytics Tour – AI in action

Pridružite nam se 29. svibnja 2019. od 9:00 - 14:30h na ovogodišnjoj Qlik Analytics Tour Zagreb konferenciji koja će se održati pod nazivom "AI in action" u prostorijama Algebra LAB Zagreb.

Saznajte više >>
Adacta na sedmoj HR Days konferenciji u Rovinju

Prošloga tjedna, od 11. do 12. travnja 2019. održana je HR Days konferencija o ljudskim resursima čiji je grad domaćin tradicionalno već sedmu godinu zaredom bio Rovinj.

Saznajte više >>
Održan meetup na temu Data Science i proizvodnja

U četvrtak 14. ožujka 2019. u prostorijama Algebra LAB-a održano je meetup druženje na temu data science i proizvodnja pod nazivom „Bridging the Gap Between Data Science and Manufacturing“. Cilj ovog meetupa bio je okupljanje data science stručnjaka i predstavnika iz proizvodnih tvrtki kako bi se razgovaralo o mogućnostima, izazovima i potencijalnim izvorima podataka povezanih s data science u proizvodnji.

Saznajte više >>
Adacta i RBA pripremile nagradni zadatak ovogodišnjeg Mozgalo natjecanja

Riječ je o prvom i jedinom studentskom natjecanju u Republici Hrvatskoj u dubinskoj analizi velikih količina podataka i izradi Big Data rješenja.

Saznajte više >>
Adacta i ove godine ima predavače na WinDays konferenciji

WinDays konferencija, najveće regionalno poslovno- tehnološko okupljanje, u svom 19. izdanju održat će se od 2. do 5. travnja 2019. , a više od 2000 sudionika ove godine okupit će se na novoj lokaciji u Šibeniku.

Saznajte više >>
[EVENTS] Data Science Meetup - Bridging the Gap Between Data Science and Manufacturing

Pridružite nam se 14.3.2019. od 17-19h na meetup druženju pod nazivom "Bridging the Gap between Data Science and Manufacturing" koje organiziramo u suradnji s Data Science Economy Zagreb.

Saznajte više >>
Adacta će se pridružiti skupini od preko 40 milijuna zadovoljnih korisnika Cornerstone rješenja

Uloga odjela ljudskih resursa u današnjem poslovanju se mijenja. HR specijalisti su prisiljeni baviti se marketingom, dizajnom i traži se od njih da budu stručnjaci za ponudu i potražnju na tržištu rada. Kao i brojne kompanije, Adacta se također nalazi u tzv. ratu na talente.

Saznajte više >>
Adacta i Energija naturalis grupa predstavile zajednički projekt

Predstavljen je uspješan zajednički projekt implementacije Microsoft Dynamics NAV rješenja koje je Energia naturalis grupi osiguralo značajnu konkurentsku prednost - povećanje efikasnosti temeljeno na optimizaciji poslovnih procesa i kvalitetnu osnovu za uspjeh na stranim tržištima.

Saznajte više >>
Osvrt na nadolazeće zakonske izmjene

Pripremili smo pregled najavljenih zakonskih izmjena za početak 2019. godine uz napomene kako će se to odraziti na korisnike Microsoft Dynamics NAV-a.

Saznajte više >>
Job Opportunity | Supply Chain Management Consultant (m/f)

Are you eager, ambitious, motivated to empower other’s business? Are you ready to work with great people, develop professionally and have great time while working?

Saznajte više >>

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas