News - Adacta
Adacta Vijesti

Saznajte što je novo kod nas. 

8. Adacta godišnji susret - „Intelligent business“

Osmi Adacta godišnji susret okupio je ključne partnere i ljude iz domaće i regionalne ICT zajednice. Tema susreta objedinila je ICT novosti i tehnološke trendove u poslovanju s novostima vezanim uz društvo, ljudski potencijal, inovativnost i transformaciju poslovanja u doba umjetne inteligencije.

Saznajte više >>
Adacta je proglašena Microsoft partnerom godine

2019 Microsoft Partner of the Year nagradu osvojila je Adacta Slovenija! Nagrada je službeno uručena na Microsoft Inspire konferenciji u Las Vegasu.

Saznajte više >>
Proglašeni pobjednici ovogodišnjeg Mozgalo natjecanja

Mozgalo, prvo i jedino studentsko natjecanje u Republici Hrvatskoj u dubinskoj analizi velikih količina podataka i izradi Big Data rješenja, u velikoj završnici dobilo je i ovogodišnje pobjednike.

Saznajte više >>
Adacta i Mathos zajedno proslavili završetak još jedne akademske godine

Svaki student Odjela za matematiku Sveučilišta u Osijeku (Mathos) veseli se završetku akademske godine. Ne samo iz razloga jer su ispiti gotovi i dugo toplo ljeto je pred njima, već i iz razloga što to znači da je vrijeme za studentsku zabavu uz roštilj koju svake godine sponzorira Adacta.

Saznajte više >>
Istražite preko 150 besplatnih Cornerstone OnDemand tečajeva putem interneta

Digital Learning Event omogućava vam da istražite preko 150 besplatnih internetskih tečajeva unutar Cornerstone OnDemand iskustvene platforme do 25. lipnja 2019. Pomognite svojem timu u razvoju najtraženijih poslovnih vještina današnjice.

Saznajte više >>
Što ako postoji rješenje za upravljanje talentima koje će ukloniti sve nedostatke vašeg postojećeg HR sustava?

Naime, postoji rješenje koje pokreće jedinstvenu strategiju za razvoja talenata kroz upravljanje i bolje iskustvo za zaposlene čime povećava uključenost vaših ljudi u rad organizacije.

Saznajte više >>
Održan Qlik Analyitics Tour Zagreb 2019

U srijedu 29. svibnja 2019. u Zagrebu je održan „Qlik Analytics Tour- AI in Action“ u organizaciji Adacte. Riječ je o globalnom Qlik Analytics Tour događaju koji se održava u 130 zemalja diljem svijeta.

Saznajte više >>
Novi oblik suradnje Adacte i Ekonomskog fakulteta u Zagrebu

Adacta i Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu nastavljaju dugogodišnju suradnju u programu omogućavanja studentima stjecanje praktičnih znanja. Uspješna suradnja nastavlja se i ove godine u sklopu kolegija „Skladištenje podataka“ na četvrtoj godini integriranog sveučilišnog studija, modul Menadžerska informatika, čija je nositeljica prof. dr. sc. Katarina Ćurko.

Saznajte više >>
Data Science Economy 2019: Dawn of AI

Četvrta Data Science Economy konferencija održala se u Zagrebu 16. i 17. svibnja 2019. Riječ je o međunarodnoj konferenciji koja pruža dublji uvid u poslovnu primjenu znanosti o podacima (Data Science) i odgovara na to kako postaviti strategiju za razvoj na temelju podataka.

Saznajte više >>
Adactine snage podijelile vlastito iskustvo s korisnicima i kolegama iz industrije

U srijedu 15. svibnja 2019. održan je Microsoft Dynamics Technical Training u prostorijama Algebra LAB-a. Bila je to prilika za programere, IT stručnjake, menadžere i napredne korisnike da se povežu i razmijene znanja iz Dynamics 365 svijeta.

Saznajte više >>

Ostanite informirani

Prijavite se na naš newsletter koji šaljemo nekoliko puta godišnje i prvi saznajte informacije o novostima i događajima kod nas. 

Prijava