Events - Adacta
Adactine novosti
Data Science Meetup 14.3.2019. - Bridging the Gap Between Data Science and Manufacturing

U vrijeme kada su već brojne industrije prepoznale mogućnosti koje se pružaju korištenjem Data Science u poslovanju i na svojim primjerima već vide koristi, ostaje li jedna od najznačajnijih industrija po strani? Koji...

Saznajte više >>
7. Adacta godišnji susret

O događaju

Sedmo izdanje Adacta godišnjeg susreta održat će se pod naslovom „Empower your business“ i predstavit će niz tema vezanih uz poslovanje, društvo, ljudski potencijal, inovativnost i transformacijski potencijal. U prijepodnevnom...

Saznajte više >>
5. Adacta godišnji susret

O susretu

Adactin godišnji susret je tradicionalna godišnja konferencija u organizaciji poduzeća Adacta koja okuplja više od 150 sudionika i namijenjena je Adactinim postojećim i potencijalnim klijentima i partnerima koji dolaze...

Saznajte više >>
15. Controlling & Finance Afterwork

Na 15. po redu Controlling & Finance Afterwork druženju u organizaciji Poslovne Učinkovitosti naš Milan Listeš održao je predavanje pod nazivom „Je li Kontroling izgubio kontrolu?“

Saznajte više >>
[Webinar] Moderni pristupi i alati za financijske savjetnike i kontrolore

Poslušajte iskustva Energije Plus u korištenju modernih rješenja za financijske savjetnike i kontrolore.

Saznajte više >>
X. međunarodna kontroling konferencija

Konferencija na temu "Kontroling i upravljanje nabavom - mit ili učinkoviti instrument konkurentnosti gospodarstva" održava se 10. svibnja 2018. u hotelu The Westin u Zagrebu.

Saznajte više >>
Radionica: U suradnji s Adactom ususret GDPR-u

U organizaciji Adacte 21.2.2018. održava se poludnevna radionica za upoznavanje svih zainteresiranih s regulativom General Data Protection Regulation te Adactinom ulogom u okviru podrške Adactina portfelja produkata sukladno GDPR-u. 

Saznajte više >>
6. Adacta Godišnji Susret

Šesti po redu Adactin godišnji susret održat će se 15.11.2017. u hotelu Esplanade.

Saznajte više >>
Edukacija: Postanite napredni Qlik Sense korisnik

Qlik Sense edukacija za dobivanje certifikata Qlik Sense Business Analyst i Qlik Sense Data Architect. 

Saznajte više >>
Konferencija: Izazovi suvremenog retaila

Progressive FMCG/Retail konferencija održat će se 9. svibnja 2017. u hotelu Esplanade u Zagrebu. Dođite i saznajte iz perspektive Adactinog korisnika Emmezete kako efikasno koristiti alat za poslovnu inteligenciju i analitiku i ostvariti ekstra profit.

Saznajte više >>
Kontroling i održivi razvoj: Altiusova 9. konferencija o kontrolingu

U Zagrebu, 11. svibnja 2017. u hotelu The Westin održava se 9. konferencija o kotrolingu na kojoj će se raspravljati o ulozi kontrolinga u stvaranju društveno odgovornog poslovanja.

Saznajte više >>
WinDays17 konferencija - ne propustite predavanja Adactinih stručnjaka

Želite saznati što donosi novi Dynamics AX koji se sada zove Dynamics 365 for Operations? Ili naučiti kako unaprijediti vaše poslovanje koristeći Dynamics NAV 2017 i Microsoft Office 365? Dođite na Microsoft WinDays17 konferenciju i poslušajte Adactine stručnjake.

Saznajte više >>
Edukacija: Postanite napredni korisnik Dynamics NAV (Navision) programa

Pozivamo vas, da se prijavite na paket edukacija koji je namijenjen svim Dynamics NAV (Navision) korisnicima, koji bi željeli steći dodatna znanja i podići razinu korištenja i održavanja Dynamics NAV (Navision) programa.

Saznajte više >>

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas