Events - Adacta
Adactine novosti
7. Adacta godišnji susret

O događaju

Sedmo izdanje Adacta godišnjeg susreta održat će se pod naslovom „Empower your business“ i predstavit će niz tema vezanih uz poslovanje, društvo, ljudski potencijal, inovativnost i transformacijski potencijal. U prijepodnevnom...

Saznajte više >>
Adacta godišnji susret

O susretu

Adactin godišnji susret je tradicionalna godišnja konferencija u organizaciji poduzeća Adacta koja okuplja više od 150 sudionika i namijenjena je Adactinim postojećim i potencijalnim klijentima i partnerima...

Saznajte više >>
15. Controlling & Finance Afterwork

Na 15. po redu Controlling & Finance Afterwork druženju u organizaciji Poslovne Učinkovitosti naš Milan Listeš održao je predavanje pod nazivom „Je li Kontroling izgubio kontrolu?“

Saznajte više >>
3T - Tourism, Travel & Tech konferencija

3T konferencija je prva konferencija koja objedinjuje turizam i IT, kao vodeće i najvažnije grane hrvatskog gospodarstva. Tehnologija je ključ optimizacije i uspjeha u turističkom poslovanju, a 3T konferencija će vam pružiti odgovore kako najbolje iskoristiti suvremenu tehnologiju te poslovanje u turizmu učiniti učinkovitijim i boljim.

Saznajte više >>
IDC SEE Forum 2016

IDC-ev treći po redu CIO Forum koji se održao od 14. do 16. rujna 2016.  ugostio je više od 200 sudionika, od kojih 110 direktora informatike (CIO). Adacta je ponovno sudjelovala kao jedan od partnera konferencije. Dva dana intenzivnog druženja, one-to-one sastanaka, radionica, inspirativnih predavača te panel diskusija pružaju naglasak na promjenu uloge IT direktora i njihovih odjela, prema digitalnoj transformaciji kompanija.

Saznajte više >>
The Qlik Sense Tour 2016 | Konferencija posvećena Qlik Sense rješenju zahvaljujući Adacti ove godine održana u Beogradu

Tvrtke Qlik i Adacta predstavile su poslovnoj javnosti Srbije najaktualnija rješenja i praktična iskustva iz područja poslovne analitike s međunarodne Qlik Sense turneje koja se održava u 88 gradova širom Europe u periodu od svibnja do lipnja ove godine.

Saznajte više >>
Qonnections 2016 - najuzbudljiviji BI događaj godine

Qonnections je događaj koji okuplja korisnike kojima se sve vrti oko podataka - analiza podataka i njihovo korištenje u svrhu rasta poduzeća. Qonnections tradicionalno okuplja sve Qlik partnere, a ove godine su im se pridružili i Qlik korisnici iz cijelog svijeta. U Orlando je došlo više od 3000 ljudi, od korisnika do partnera, pravih entuzijasta kad se govori o podacima, kako bi slušali inspirativne izlagače i međusobno se povezali.

Saznajte više >>
Webinar: Poslovna analitika u 60 minuta

Pridružite nam se u petak, 8. travnja u 10:00 na besplatnom webinaru za poslovnu analitiku. U jednom satu ćemo vam predstaviti kako izgleda moderna poslovna analitika u praksi. 

Saznajte više >>
CRM konferencija za industriju osiguranja

Zasjajte u dobu klijenata: Kako osiguravajuće društvo može profitirati od CRM-a? Govornici iz PwC-a, Microsofta, Adacte i AXA govorili su o tome kako poboljšati korisničko iskustvo, usmjeriti prodaju, marketing i korisničku podršku i postati tvrtka orijentirana na samog klijenta.

Saznajte više >>

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas