Talent management Cornerstone - Solutions - Adacta
Cornerstone OnDemand rješenje za talent menadžment
Upravljajte talentima na jednom mjestu

Rješenje za upravljanje talentima koje vam omogućava pametniji pristup planiranju radne snage i employee lifecyle procesu. Već šestu godinu za redom Cornerstone OnDemand rješenje nalazi se u Gartner Magic Quadrant izvještaju u kategoriji vodećih HR rješenja.  

Gartner izvještaj

Pobjeđujte u utrkama na talente

Privlačenje najkvalitetnijih kandidata i zadržavanje postojećih zaposlenika dva su najveća izazova s kojima se danas susreću HR menadžeri. S druge strane kandidati su u prednosti jer prilikom odabira organizacije za koju žele raditi često imaju više ponuda.

Izazovi s kojima se suočavaju menadžeri 21. stoljeća

U tzv. 'ratu za talente' većina HR stručnjaka gubi dragocjeno vrijeme radeći na nepotrebnim i neučinkovitim administrativnim zadacima i papirologiji. Zadaci poput traženja potencijalnih kandidata i pregleda njihovih životopisa trebali bi se sastojati od svega nekoliko klikova, a ne obuhvaćati posao opsega nekoliko dana.  

S druge strane možda u vašoj tvrtki imate zaposlenike koji nemaju odgovarajuću obuku u određenim područjima ili možda nemaju dovoljno planova za razvoj karijere. Ne dopustite da to rezultira u neispunjavanju poslovnih planova vaše tvrtke ili da potakne spomenute pojedince da potraže novu priliku na drugom mjestu.


Osigurajte konkurentsku prednost

Kako vam tehnologija za upravljanje talentima može pomoći u ostvarenju konkurentske prednosti.

1. Privucite odgovarajuće talente

Poboljšajte proces zapošljavanja i smanjite ukupne troškove cjelokupnog procesa. Osnažite vlastite napore za regrutiranje kako biste pratili preporuke izvana i internu mobilnost uz istovremeno smanjenje vremena potrebnog za popunjavanje radnih mjesta i povećanje kvalitete ukupnog zapošljavanja. 

  • privucite najbolje talente
  • omogućite transparentno zapošljavanje
  • upravljajte cijelim procesom zapošljavanja
  • integrirajte sustav s društvenim mrežama
  • Talent Pipelines

2. Konstantno ih educirajte

Postoji velika vjerojatnost da i vaši najdulje zaposleni imaju potrebu za raznim edukacijama budući da stvari vrlo vjerojatno nisu iste kao što su bile prije desetak godina kada su vam se pridružili. Zapravo je moguće da su se i unutar 12 mjeseci stvari znatno promijenile. Zbog toga je važno imati izgrađen vlastiti sustav za učenje kako bi se omogućilo konstantno educiranje svih vaših zaposlenika.

Modul za učenje sveobuhvatno podržava sve zakonski obvezne i radnom mjestu specifične edukacije kako bi se uklonio manjak vještina i omogućilo mjerenje usklađenosti s organizacijskim ciljevima.


3. Pratite njihov napredak

Korištenjem ovog modula zaposlenici mogu pratiti vlastiti razvoj na temelju intuitivnih ciljeva i uz pomoć stalne povratne informacije od strane nadređenih. S druge strane menadžeri jednostavno mogu pratiti napredak i njihovu edukaciju.


Pridružite se skupini od preko 43 milijuna zadovoljnih Cornerstone korisnika diljem svijeta.  

Javite nam se

Novosti na našem blogu