Adacta | ERP rješenja | Gold ERP Microsoft Partner
Dynamics ERP za regiju AdriatiC
ERP Lokalizacija

Adacta je službeni Microsoft Dynamics lokalizacijski partner za područje Hrvatske, Srbije i Slovenije. Naša »Microsoft Dynamics NAV lokalizacija za Adriatic regiju« nagrađena je CfMD certifikatom za Microsoft Dynamics NAV. 

ERP reference

Jedino ERP rješenje koje vam treba

Kao vodeći Adriatics Microsoft Dynamics Partner sa zlatnim ERP i CRM kompetencijama, možemo vam pružiti najbolja ERP rješenja koja će podržati vaše poslovanje na putu prema digitalnoj budućnosti. Više od 300 implementacija ERP rješenja u 25 zemalja širom svijeta omogućilo nam je da posjedujemo potrebne tehničke i poslovne vještine te vještine upravljanja projektima kako bismo svladali svaki izazov.

Dynamics 365 for Finance and Operations      (Dynamics AX)

Suvremeno i cjelovito ERP rješenje u oblaku podržati će sve vaše ključne poslovne procese na način da više nikada nećete razmišljati o drugom ERP rješenju. Uz pomoć Dynamics AX rješenja moći ćete pratiti financije i inventuru, ljudske resurse i lanac opskrbe te upravljati projektima. Sve u jednom poslovnom rješenju.
Značajke poput mobilne podrške i dostupnosti bilo kada i bilo gdje, unaprijed izgrađena poslovna inteligencija s analizom i izvješćivanjem u Power BI rješenju te integracija s Microsoft Office 365 i Dynamics CRM, dovest će vašu tvrtku na višu razinu poslovanja.


Moglo vi vas zanimati: 


Microsoft Dynamics NAV

Dynamics NAV je poslovno rješenje koje pomaže malim i srednjim tvrtkama diljem svijeta kako bi uspješno upravljali odjelima računovodstva, financija, lancem opskrbe te sveukupnim operacijama tvrtke. Započnite s modelima koji su vam potrebni za početak i jednostavno prilagodite rješenje u skladu s time kako se vaše poslovanje mijenja. Poslovno rješenje u Microsoft oblaku ili na vašem poslužitelju - izbor je na vama.


Više informacija:


Microsoft Dynamics 365 Business Central

Najnovija verzija ERP rješenja u SaaS poslovnom modelu. Namijenjeno je malim i srednjim poduzećima koji su u potrazi za suvremenim poslovnim softverom koji podržava mobilne radnike, osigurava pristup s bilo kojeg mjesta i zahtjeva vrlo malo prilagodbe.
S Dynamics 365 Business Central možete dobiti cjeloviti pregled vašeg poslovanja – od financija do lanca opskrbe, projekata i operacija. Osim toga, možete pružiti izvanrednu podršku svojim klijentima i povećati produktivnost zaposlenika.


Upoznajte Microsoft Dynamics 365 Business Central:

ERP industrijska rješenja i proširenja

Razvili smo specifična industrijska rješenja kako bismo rješenje prilagodili specifičnim procesima i zakonima koji se primjenjuju u pojedinoj industriji. Time se omogućava brža, optimalnija i isplativija implementacija. 

Microsoft Dynamics ERP za profesionalne usluge


Potpuno implementirano ERP rješenje na Microsoft Dynamics 365 platformi, omogućava kompanijama koje se bave pružanjem profesionalnih usluga poboljšano korištenje resursa, povećava profitabilnost projekata i poboljšava ukupnu učinkovitost organizacije.

Korištenjem jedne aplikacije, tvrtke u industriji profesionalnih usluga sada mogu učinkovito upravljati financijama, interakcijama i zahtjevima klijenata na jednom mjestu te u skladu s time donositi procjene troškova. Kako materijalnih troškova tako i troškova rada.


Moglo bi vas zanimati:

Microsoft Dynamics ERP za distribuciju farmaceutskih proizvoda


Rješenje kombinira standardne Microsoft Dynamics funkcionalnosti s dodatnim modulima koji mogu pomoći distributerskim tvrtkama u farmaceutskoj industriji da postignu usklađenost, eliminiraju skupe pogreške u papirologiji, ubrzaju distribuciju informacija i suradnju, poboljšaju kvalitetu proizvoda te da pojednostave rad osnovnih poslova s naglaskom na upravljanje materijalima i skladišnim procesima.


Moglo bi vas zanimati:

Microsoft Dynamics za ljudske resurse i obračun plaća


Cjelovito rješenje za ljudske resurse i obračun plaća pojednostavljuje svakodnevne rutinske poslove i automatizira niz procesa za upravljanje ljudskim resursima i obračunom plaća. Neki od njih su inicijative za zadržavanje zaposlenika, administracija paketa pogodnosti za zaposlenike, upravljanje radnim sposobnostima, praćenje odsutnosti i isporuka točnih podataka za obračun plaća. 


Rješenje pomaže smanjiti troškove, poboljšava uvid u troškove osoblja i omogućava bolje pridržavanje propisa

Moglo bi vas zanimati:

Microsoft Dynamics ERP za proizvodnju


Korištenjem specijaliziranog modula za proizvodnju, moguće je pojednostaviti sve proizvodne procese, brzo se prilagoditi zahtjevima tržišta i omogućiti kupcima ono što oni žele i kada to žele.


Microsoft Dynamics ERP za proizvodnju uključuje:

 • Napredno upravljanje zalihama
 • Materijali i usmjeravanje
 • Upravljanje proizvodnjom
 • Planiranje materijala
 • Konfigurator proizvoda
 • Upravljanje narudžbama
 • Napredno planiranje i zakazivanje
 • Podrška terenskoj službi


Moglo bi vas zanimati:

Microsoft Dynamics ERP za maloprodaju i FMCG


Cjelokupno maloprodajno rješenje koje omogućava jedinstvenu prodaju na svim kanalima. Rješenje nudi sveobuhvatnu podršku za upravljanje širokim rasponom poslovnih procesa uključujući mogućnost prodaje, inventara i upravljanje kanalima, a istodobno kupcu pruža jedinstven doživljaj na svim točkama u kupoprodajnom procesu.  


Microsoft Dynamics ERP za maloprodaju uključuje:

 • Upravljanje financijama
 • Upravljanje kupcima
 • Napredni oglasni prostor
 • Napredno ispunjavanje 
 • Upravljanje prodajnim nalozima
 • Upravljanje kupovnim nalozima
 • Izvješćivanje i nadzorne ploče


Moglo bi vas zanimati:

Microsoft Dynamics ERP za distribuciju


Integrirani sustav upravljanja distribucijom koji integrira i automatizira cijeli ciklus. Uz ovo rješenje možete biti spremni na promjenu zahtjeva kupaca, složenih zaliha proizvoda i fluktuacija u vašem opskrbnom lancu.  


Microsoft Dynamics ERP za distribuciju uključuje:

 • Napredno upravljanje zalihama
 • Upravljanje prodajnim nalogom
 • Upravljanje kupovnim nalozima
 • Upravljanje zahtjevima
 • Napredne financije
 • Napredno ispunjavanje narudžbi


Moglo bi vas zanimati:

Posljednje vijesti

Saznajte što je novo kod nas.

Adacta, vodeći Microsoft Dynamics partner za Adriatic regiju i Cornerstone OnDemand, jedan od vodećih pružatelja tehnoloških rješenja za osiguravajuće kuće u srednjoj i istočnoj Europi (CEE), danas su objavile strateško partnerstvo. Cornerstone OnDemand je globalni lider u području razvoja naprednih cloud rješenja za učenje i upravljanje ljudskim resursima. U sklopu novog partnerstva kompanije će nuditi cjelovito rješenje kako bi se zadovoljile rastuće potrebe organizacija za upravljanjem ljudskim resursima.

Više

Pripremili smo pregled najavljenih zakonskih izmjena za početak 2019. godine uz napomene kako će se to odraziti na korisnike Microsoft Dynamics NAV-a. 

Više

Doba godine je kada se radi planiranje i budžetiranje za sljedeću godinu i znamo da će neki od vas gledati u stavku troška godišnje nadgradnje Microsoft Dynamics NAV licence i promišljati o potrebi za njom. Koristimo ovu priliku podsjetiti vas zašto je godišnja nadgradnja vrijedna svakog eura vašeg ulaganja, kao i potaknuti vas da iskoristite maksimum prava kojima raspolažete.

Više

Poslušajte iskustva Energije Plus u korištenju modernih rješenja za financijske savjetnike i kontrolore.

Više

Korisnička iskustva

Studija slučaja | Linde Gas

Rješenje: ERP | Proizvodi: Dynamics NAV | Industrija: Services, Man
Pogledajte studiju

Studija slučaja | Studio Moderna

Rješenje: ERP | Proizvodi: Dynamics NAV, Dynamics AX | Industrija: Retail
Pogledajte studiju

Studija slučaja | Stylos Group

Rješenje: ERP | Proizvodi: Dynamics NAV | Industrija: Retail
Pogledajte studiju

Naše ERP reference

Više od 300 klijenata u regiji koristi naša Dynamics AX i Dynamics NAV rješenja za upravljanje svojim poslovanjem.

Upoznajte naše partnere

Naša poslovna rješenja nudimo u suradnji s našim partnerima. 

Planner One
Rješenja za planiranje proizvodnje za Microsoft Dynamics NAV.
To Increase
Rješenja za internetsku konfiguraciju proizvoda za Microsoft Dynamics NAV.
Pebblestone Fashion
Rješenja za tekstilnu industriju za Microsoft Dynamics NAV.
Modus Consult
Rješenja za prehrambenu industriju za Microsoft Dynamics NAV.
Agiles Workflow
Rješenja za upravljanje poslovnim tokovima za Microsoft Dynamics NAV.
Enwis
Niz rješenja za prikupljanje, transport, preradu i odlaganje otpada za Microsoft Dynamics NAV....
Microsoft
LS Retail
Maloprodajna rješenja za Microsoft Dynamics NAV i AX.
ClickDimensions
Email Marketing and Marketing Automation for Microsoft Dynamics CRM

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontakt