CRM | Dynamics CRM
Upravljanje klijentima
Dynamics CRM

Gartner, konzultantska i analitička kuća, svrstava Dynamics CRM i CRM Online među vodeća rješenja za automatizaciju prodaje na svijetu.  

Osvojite tržište komunalnih usluga
Utility CRM

Utilities CRM - CRM rješenje osmišljeno je posebno za komunalnu industriju.

Pogledajte više

Osigurajte svoj posao s
AdInsure.CRM

AdInsure.CRM - CRM rješenja za industriju osiguranja.

Pogledajte više

Poboljšajte prodaju, marketing i korisničku podršku

Microsoft Dynamics CRM je sveobuhvatno rješenje za upravljanje klijenata te za upravljanje s ostalim poslovnim procesima, od marketinga i prodaje do podrške upravljanja postojećih klijenata.

Adactino iscrpno znanje iz industrije i kompetencije za isporučivanje CRM rješenja prepoznati su od strane Microsofta ostvarenim priznanjem Gold Customer Relationship Partnera za Adriatic regiju. Razvijamo specifična CRM rješenja za svaku industriju i nudimo prilagođene CRM verzije koje su prikladne za specifične potrebe bilo koje kompanije. Naša ključna prednost je da nudimo pored savjetodavnih usluga, posebnu integraciju CRM rješenja s drugim informacijskim sustavima u poduzeću, kao što su ERP rješenja, rješenja za upravljanje dokumenata i za podršku call centara.

 

 

Povezivanjem do boljih rezultata

Povežite prodaju, marketing, korisničku podršku i poboljšajte korisničko iskustvo.

Iskoristite mogućnost poslovanja u oblaku i potpunu integraciju Dynamics CRM-a s ostalim Dynamics (NAV ili AX) i Microsoft rješenjima (Outlook, Share Point). 

OSTANITE USREDOTOČENI. OSVAJAJTE BRŽE. IZGRADITE POVJERENJE.

Vaši klijenti znaju više nego ikad prije – donose odluke o kupovini prije no što uopće krenu kupovati. Vaš prodajni tim mora se prilagoditi novoj situaciji – izgraditi dublje veze s klijentima i personalizirati svaku interakciju.
Uz Microsoft Dynamics prodajni CRM, vaši prodavači mogu prodavati efikasnije. Osiguravajući im ključne informacije, vodstvo i alate koji su potrebni vašim prodavačima, fokusirate se na prave klijente i prioritete, osvajate brže suradnjom s kolegama kako biste iskoristili snagu cijele organizacije i izgradili odnos s klijentom kroz personalizirane i relevantne kontakte.

IZGRADITE BRAND. POKRENITE GA. PREDSTAVITE GA.

Svijet se mijenja i to utječe na način na koji se tvrtke moraju angažirati. Klijenti danas prođu čak i do 57 posto svog kupovnog ciklusa, prije no što vas uključe u njega. Kad vam se klijent obrati, prodavač – sada više no ikad – mora biti u potpunosti spreman.
Microsoft Dynamics Marketing je CRM marketing rješenje koje omogućuje vašem timu da planira, izvršava i mjeri marketing kampanje na različitim kanalima, od početka do kraja, koji oživljavaju vašu marketinšku viziju. Možete se pojedinačno baviti svojim klijentima, kroz razne kanale, izgraditi svoju prodajnu strategiju, i predstaviti učinak svojih marketinških ulaganja – u stvarnom vremenu.

STEKNITE LOJALNOST. OJAČAJTE SVOJE AGENTE. OSTANITE AGILNI. 

Pružiti jedinstveno korisničko iskustvo znači, da svaka interakcija ima posebno značenje. Dynamics CRM pruža agentima sve što im treba na dohvat ruke, kako bi pružili vrhunsku uslugu – na jednom konsolidiranom mjestu – omogućujući im tako da se fokusiraju na svoje klijente, a ne na navigiranje brojnim ekranima i sustavima.

Microsoft Dynamics je CRM rješenje za pružanje usluga korisnicima koje će vam pomoći da doživotno osvojite klijente. Kroz uslugu koja povezuje nekoliko kanala, povećanu produktivnost agenata i prilagodljive modele usluga, može smanjiti troškove po polici te povećati zadovoljstvo agenata. A sretniji agenti će dvostruko češće biti pozitivno ocijenjeni od strane klijenata.

Posljednje vijesti

Saznajte što je novo kod nas.

Are you ready to deliver hands-on business consulting by analysing data, using them to answer questions and communicate results to our clients? Then read on…

Više

U suradnji s Odjelom za matematiku Sveučilišta u Osijeku, organizirano godišnje druženje studenata i nastavnika.

Više

Praktičan CRM pilot projekt za bolja tehnička znanja i poziciju na tržištu rada. 

Više

Srijeda, 29. ožujak 2017.:: Pridružite nam se na webinaru na kojem ćete upoznati alate koje vama i vašem poduzeću mogu pomoči u povečanju učinkovitsot  poslovanje. Uživo ćete vidjeti rješenje u oblaku, CRM za potporu odjela prodaje te njegovu integraciju s alatom Office 365.

Više

Korisnička iskustva

Studija slučaja | Delo

Rješenje: ERP, CRM, BI | Proizvodi: Dynamics AX, Dynamics CRM, Qlik | Industrija: Other
Delo, d. d. is a leading Slovenian publisher competing in a demanding market and facing new challenges to its business. The company responded by investing in its IT infrastructure and replacing manual processes and legacy solutions with a modern IT...
Pogledajte studiju

Studija slučaja | AXA Osiguranje

Rješenje: CRM | Proizvodi: AdInsure.CRM | Industrija: Insurance
"AXA Osiguranje“ is a member of AXA Group, a global leader in the field of insurance. AXA Group is a worldwide leader in insurance and asset management, with 161,000 employees serving 103 million clients...
Pogledajte studiju

Studija slučaja | Adria Airways

Rješenje: ERP, CRM | Proizvodi: Dynamics NAV, Dynamics CRM | Industrija: Transport & Logistics
Adria Airways, the Slovenian national airline,  opted for a difficult, but necessary project: renovation of business information system. In the first stage, the project was aimed at implementation of new, integrated business solution. The second...
Pogledajte studiju

Adactine CRM reference

Pogledajte naše brojne uspješne CRM implementacije u Adriatic regiji.

Upoznajte naše partnere

Uz pomoć naših partnera stvaramo bolja rješenja za vaše poslovanje.

KingswaySoft
Microsoft
ClickDimensions
Email Marketing and Marketing Automation for Microsoft Dynamics CRM

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas