Poslovna rješenja u oblaku: povežite financije, prodaju, poslovnu analitiku i Office 365
Poslovna rješenja
u oblaku

Premjestite svoje poslovanje u oblak. Povežite sve svoje odjele te dodajte poslovnu analizu i alate Office 365. Brzo postavite svoje poslovno okruženje i plaćajte mjesečno po korisniku za provjerena poslovna rješenja. 


Prednosti poslovanja u oblaku

Poslovno rješenje u oblaku kombinira važne funkcionalnosti ERP i CRM sustava te se jednostavno integrira s rješenjima za poslovnu inteligenciju, analitiku i alate Office 365. Poslovanje u oblaku pogodno je za tvrtke koje žele u što kraćem roku i bez komplikacija uspostaviti novo poslovno okruženje u kojem mogu koristiti osnovne funkcionalnosti ERP i CRM sustava.


Prednosti poslovanja u oblaku:
  • mjesečno plaćanje prema broju korisnika - SaaS model,
  • smanjenje troškova za IT infrastrukturu i održavanje,
  • jednostavno dodavanje modula i funkcionalnosti u skladu s rastućim potrebama tvrtke,
  • brza uspostava poslovnog okruženja,
  • jednostavna integracija s alatima poslovne inteligencije, analitike te alatima Office 365. 

Posljednje vijesti

Saznajte što je novo kod nas.

Već tradicionalno u prostorima Hotela Esplanade održao se 7. Adacta godišnji susret korisnika i partnera na temu „Empower your Busines“, tj. kako primjenom poslovno-informacijskih rješenja osnažiti poslovanje.

Više

You are a Project Manager looking for a new challenge? We are looking for ambitious, multitasking go-getter able to thrive in the fast-paced environment, keep team focused and running smoothly.

Become a member of our successful and growing family with the right core values that we really believe in.

Više

Adacta, vodeći Microsoft Dynamics partner za Adriatic regiju i Cornerstone OnDemand, jedan od vodećih pružatelja tehnoloških rješenja za osiguravajuće kuće u srednjoj i istočnoj Europi (CEE), danas su objavile strateško partnerstvo. Cornerstone OnDemand je globalni lider u području razvoja naprednih cloud rješenja za učenje i upravljanje ljudskim resursima. U sklopu novog partnerstva kompanije će nuditi cjelovito rješenje kako bi se zadovoljile rastuće potrebe organizacija za upravljanjem ljudskim resursima.

Više

Pripremili smo pregled najavljenih zakonskih izmjena za početak 2019. godine uz napomene kako će se to odraziti na korisnike Microsoft Dynamics NAV-a. 

Više

Naše reference

U 25 godina našeg poslovanja radili smo na više od 300 projekata. Pogledajte neke od naših referenci.

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas