Poslovna rješenja u oblaku: povežite financije, prodaju, poslovnu analitiku i Office 365
Poslovna rješenja
u oblaku

Premjestite svoje poslovanje u oblak. Povežite sve svoje odjele te dodajte poslovnu analizu i alate Office 365. Brzo postavite svoje poslovno okruženje i plaćajte mjesečno po korisniku za provjerena poslovna rješenja. 


Prednosti poslovanja u oblaku

Poslovno rješenje u oblaku kombinira važne funkcionalnosti ERP i CRM sustava te se jednostavno integrira s rješenjima za poslovnu inteligenciju, analitiku i alate Office 365. Poslovanje u oblaku pogodno je za tvrtke koje žele u što kraćem roku i bez komplikacija uspostaviti novo poslovno okruženje u kojem mogu koristiti osnovne funkcionalnosti ERP i CRM sustava.


Prednosti poslovanja u oblaku:
  • mjesečno plaćanje prema broju korisnika - SaaS model,
  • smanjenje troškova za IT infrastrukturu i održavanje,
  • jednostavno dodavanje modula i funkcionalnosti u skladu s rastućim potrebama tvrtke,
  • brza uspostava poslovnog okruženja,
  • jednostavna integracija s alatima poslovne inteligencije, analitike te alatima Office 365. 

Posljednje vijesti

Saznajte što je novo kod nas.

Odjel kontrolinga često je polazna točka u tvrtki za uvođenje analitičkih rješenja u poslovanje. Obzirom da se radi o mladoj poslovnoj grani u regiji, mnogi kontroleri se često po prvi puta nalaze u ulozi voditelja projekta.

Više

Moderno poslovanje više se ne odvija samo u okvirima ureda te za radnim stolom. Sve više se prakticira rad od kuće, udaljenim pristupima i sl. U skladu s time moderno poslovanje podrazumijeva i rad u pokretu te pristup informacijama s bilo kojeg uređaja i na bilo kojem mjestu. 

Više

Hotelijerska industrija je u cijelosti usmjerena na uspostavu komunikacije s gostom i personalizaciju cjelokupnog doživljaja. Kako AirBnB i slični online servisi sve češće stvaraju disrupciju na hotelijerskom tržištu, sve je veća potreba za alatima koji će poslovnim subjektima u ovoj industriji osigurati konkurentnost.

Više

Predstavljen je uspješan zajednički projekt implementacije Microsoft Dynamics NAV rješenja koje je Energia naturalis grupi osiguralo značajnu konkurentsku prednost - povećanje efikasnosti temeljeno na optimizaciji poslovnih procesa i kvalitetnu osnovu za uspjeh na stranim tržištima.

Više

Naše reference

U 25 godina našeg poslovanja radili smo na više od 300 projekata. Pogledajte neke od naših referenci.

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas