Poslovna rješenja u oblaku: povežite financije, prodaju, poslovnu analitiku i Office 365
Poslovna rješenja
u oblaku

Premjestite svoje poslovanje u oblak. Povežite sve svoje odjele te dodajte poslovnu analizu i alate Office 365. Brzo postavite svoje poslovno okruženje i plaćajte mjesečno po korisniku za provjerena poslovna rješenja. 


Prednosti poslovanja u oblaku

Poslovno rješenje u oblaku kombinira važne funkcionalnosti ERP i CRM sustava te se jednostavno integrira s rješenjima za poslovnu inteligenciju, analitiku i alate Office 365. Poslovanje u oblaku pogodno je za tvrtke koje žele u što kraćem roku i bez komplikacija uspostaviti novo poslovno okruženje u kojem mogu koristiti osnovne funkcionalnosti ERP i CRM sustava.


Prednosti poslovanja u oblaku:
  • mjesečno plaćanje prema broju korisnika - SaaS model,
  • smanjenje troškova za IT infrastrukturu i održavanje,
  • jednostavno dodavanje modula i funkcionalnosti u skladu s rastućim potrebama tvrtke,
  • brza uspostava poslovnog okruženja,
  • jednostavna integracija s alatima poslovne inteligencije, analitike te alatima Office 365. 

Posljednje vijesti

Saznajte što je novo kod nas.

Stigla je nova cloud verzija Dynamics 365 ERP rješenja za mala i srednja poduzeća. Business Central nova je generacija poslovnih aplikacija koja nudi široki spektar ERP i CRM funkcionalnosti s ugrađenom analitikom i integriranim Office 365 alatima. Kao i ostala cloud rješenja, Business Central nudi sve uobičajene prednosti poslovanja u oblaku kao što su uvijek ažurna verzija, centralizirani podaci, smanjena potreba za IT podrškom i niži troškovi održavanja.

Više

Sve ide u oblak, pa tako i vaše ERP rješenje. A to je velika vijest čak i za instalacije u vašoj server sali.

Više

Donosimo vam pregled dva pristupa kojima možete pratiti vaš proces u skladištu i oko njega (WMS- Warehouse Management System).

Više

U četvrtak 14. ožujka 2019. u prostorijama Algebra LAB-a održano je meetup druženje na temu data science i proizvodnja pod nazivom „Bridging the Gap Between Data Science and Manufacturing“. Cilj ovog meetupa bio je okupljanje data science stručnjaka i predstavnika iz proizvodnih tvrtki kako bi se razgovaralo o mogućnostima, izazovima i potencijalnim izvorima podataka povezanih s data science u proizvodnji.

Više

Naše reference

U 25 godina našeg poslovanja radili smo na više od 300 projekata. Pogledajte neke od naših referenci.

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas