Adacta | Qlik Certified Solution Provider
Upoznajte BI rješenje
Qlik sense

Već sedmu godinu zaredom, Gartner, vodeća svjetska konzultantska tvrtka, svrstala je Qlik Sense u krug vodećih svjetskih BI rješenja. Vodeća smo tvrtka u regiji za implementaciju BI rješenja na Qlik platformi.


Qlik - rješenje za pametnije poslovne odluke


Naše rješenje za poslovnu inteligenciju na Qlik platformi, temelji se na karakteristikama moderne poslovne inteligencije i proizlazi iz znanja o potrebama kupaca i našeg iskustva u implementaciji poslovnih informacijskih sustava.

Ovo rješenje konsolidira važne podatke iz različitih izvora u jedno rješenje. Neovisno o strukturi i lokaciji izvora podataka, pruža kvalitetnu kontrolu podataka i služi kao interaktivno sučelje. To omogućuje krajnjem korisniku da analizira sve segmente u tvrtki: prodaja, financije, potraživanja, kontrola, kupnja, obveze, zalihe, segmentacija kupaca, analiza osoblja, geo analiza, proizvodnja, IT analiza.
10
godina 
iskustva
100
BI 
projekata
5
različitih
zemalja
1
certificiran
BI tim

Najbolja platforma za poslovnu analizu

Donosite poslovne odluke uz pomoć podataka koje vam nudi Qlik rješenje.

Qlik

Qlik je moderna platforma poslovne inteligencije koja nudi snažan skup rješenja i podržava sve uređaje i operacijske sustave. Qlik je Gartner prepoznao kao vodeću svjetsku platformu za poslovnu inteligenciju.

Više od 35.000 klijenata širom svijeta koriste Qlik tehnologiju, što im omogućuje da svakodnevno donose bolje poslovne odluke. Adacta je Qlik partner za jadransku regiju već više od 7 godina. Tijekom tog vremena implementirali smo više od 75 alata za poslovnu inteligenciju u tvrtkama različitih industrija koje se suočavaju s različitim poslovnim izazovima. Naša uspješna implementacija na projektima i širok raspon znanja u ovoj industriji omogućuju nam da odmah prepoznamo potrebe naših kupaca kako bismo posebno prilagodili rješenje svakom klijentu.

Qlik brošura

Preuzmite svoj primjerak Qlik brošure i detaljno se upoznajte s mogućnostima ovog rješenja.

Posljednje vijesti

Saznajte što je novo kod nas.

Pridružite nam se 9. lipnja 2020. godine na webinaru gdje ćete između ostaloga moći saznati kako prevladati današnje izazove u području upravljanja vještinama zaposlenih i kako uz pomoć Cornerstone Learning Management rješenja možete uspostaviti moderno e-okruženje za edukaciju vaših zaposlenika.

Više

Pridružite nam se 18. lipnja 2020. godine na webinaru „Accelerate your business value with Qlik Data Integration“ i saznajte kako u realnom vremenu možete integrirati podatke iz različitih poslovnih izvora i tako ubrzati pripremu podataka potrebnih za analitiku uz pomoć Qlik Data Integration platforme.

Više

Pridružite nam se 30. lipnja 2020. godine na webinaru „Discover the whole potential of Qlik platform with us“ i saznajte kako možete kreirati dodatnu vrijednost vašem postojećem Qlik rješenju uz pomoć Valued Added Products.

Više

S ponosom objavljujemo da je Microsoft Dynamics 365 Business Central u cloud (SaaS) verziji dostupan u cijeloj Adriatic regiji. Na tržištu Srbije Business Central SaaS dostupan je od početka prošle godine i već imamo prve klijente koji koriste SaaS verziju, međutim od sada SaaS verziju Business Centrala možemo ponuditi malim i srednjim poduzećima i u Hrvatskoj i Sloveniji.

Više

Korisnička iskustva

Studija slučaja | Emmezeta

Rješenje: BI, ERP | Proizvodi: Qlik, Dynamics AX | Industrija: Retail, Distr
Pogledajte studiju

Studija slučaja | Violeta

Rješenje: BI | Proizvodi: Qlik | Industrija: Retail, Distr
Pogledajte studiju

Studija slučaja | Zoo Hobby

Rješenje: BI | Proizvodi: Qlik | Industrija: Retail, Distr
Pogledajte studiju

Naše reference u području poslovne analize

7 godina iskustva i više od 75 završenih i uspješno implementiranih BI projekata u regiji.

Tehnološki partneri

Upoznajte naše partnere. Zajedno pružamo najbolja rješenja za vaše poslovanje.

Qlik
Prema Gartneru jedan od vodećih softvera za poslovnu inteligenciju. Više od 36.000 klijenata...
Microsoft
Microsoft je naš glavni partner u području Dynamics, SQL, .Net, SharePoint, BI i...
Corporate Planner
Inovativna rješenja za operativni, strateški i risk menadžment.

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontakt