Adacta | Gold ERP i CRM Microsoft Partner & Qlik Certified Solution Provider
Adactine novosti

WinDays17 konferencija - ne propustite predavanja Adactinih stručnjaka

Želite saznati što donosi novi Dynamics AX koji se sada zove Dynamics 365 for Operations? Ili naučiti kako unaprijediti vaše poslovanje koristeći Dynamics NAV 2017 i Microsoft Office 365? Dođite na Microsoft WinDays17 konferenciju i poslušajte Adactine stručnjake.

17. izdanje Microsoft WinDays17 konferencije održat će se u Valamar Isabella Island Resortu na otoku Sveti Nikola, koji je u premijernom porečkom izdanju prošle godine dobio „nadimak“ WinDays otok. Konferencija će trajati od utorka, 25. travnja, do petka, 28. travnja 2017, a tematski je tradicionalno podijeljena na dva dijela – WinDays17 Business i WinDays17 Technology.

WinDays17 Business održat će se u utorak i srijedu, 25. i 26. travnja 2017. i tematski fokus bit će na iskorištavanju potencijala hrvatskog gospodarstva.
WinDays17 Technology kao i dosadašnjih godina donosi mnoštvo novosti vezanih uz Microsoft tehnologije i na rasporedu je od srijede do petka, odnosno od 26. do 28. travnja 2017.

Tehnološki dio konferencije biti će podržan s dva predavanja od Adactinih stručnjaka.

Više o Adactinim stručnjacima i predavanjima

 

Mobilni ERP – Dynamics 365 for Operations

U četvrtak, 27.4., na lokaciji Castle 5, od 11:15 – 11:45 poslušajte predavanje „Mobilni ERP – Dynamics 365 for Operations“. 

Opis predavanja:
Dynamics AX – danas pod krinkom Dynamics 365 for Operations nas svako malo iznenađuje ili funkcionalnostima ili novim imenima. Ovaj put je izmjena imena (trebao se zvati AX 7) doista opravdana jer su nove funkcionalnosti više nego izdašne. U prekratkom predavanju proći ćemo kroz samostalnu izradu mobilnih aplikacija unutar Dynamics 365 for Operations. Pod samostalnu doista mislimo na samostalnu bez potrebe za developerom i kodiranjem! Izrađenu mobilnu aplikaciju usporediti ćemo sa PowerApps aplikacijom koju ćemo također spojiti na Dynamics 365 for Operations i prikazati kako to nisu dva proizvoda namijenjena istoj funkciji. Vidjeti ćete kako optimalno koristiti offline scenarije i zašto mobilne aplikacije ne održavaju live session sa serverom. Vidjeti ćete i kako iskoristiti Mobile App u svrhu kolaboracije i produktivnosti timova koji koriste isti ERP sustav. Pridružite nam se na ovom bogatom predavanju.

Predavači:
Ivan Kaselj je programer još od dana BBS-ova i 9600 modema. Preko C-a, Visual Basica, Jave, Javascripta, HTML-a, XML-a, više verzija SQL-a i ponajviše C#-a i XAML-a došetao se do X++ jezika u Microsoft Dynamics Ax rješenju. Danas kao član Adacta tima radi na ERP rješenjima. Ako pitate njegovu obitelj, u slobodno vrijeme opet programira, biciklira, pliva, wakeboarda, snowboarda, penje se po stijenama, odgaja djecu itd... Sve u svemu, čudna neka biljka.

Andrej Kožić - asertivan i ambiciozan AX implementator uvijek željan novih izazova i iskustava u ERP implementacijama. Karijeru započeo još kao student bruseći znanje na Dynamics NAV proizvodu i paralelno sa time proučavajući Dynamics AX polako prelazeći u potpunosti na tu platformu. Na ERP projektima izvršavao uloge programera, konzultanta, project managera da bi sve to rezultiralo ulogama arhitekta na AX projektima. Primarna želja mu je pratiti razvoj AX proizvoda i na temelju toga predlagati inovativna rješenja krajnjim korisnicima za poboljšanje poslovnih procesa i povećanje učinkovitosti zaposlenika.

Kako unaprijediti poslovanje koristeći Dynamics NAV 2017 i Microsoft Office 365?

U petak, 28.4., na lokaciji Castle 5, od 12:50 – 13:20 poslušajte predavanje „Kako unaprijediti poslovanje koristeći Dynamics NAV 2017 i Microsoft Office 365?“.

Opis predavanja:
Dolaskom Microsoft Dynamics NAV 2017 predstavljen je niz opcija za potpunom integracijom sa Office 365. Svakodnevne aktivnosti unutar Microsoft Dynamics NAV-a moguće je napraviti direktno iz Office 365. Sinkronizacija Microsoft Dynamics NAV 2017 sa platformom Office 365 (Outlook, Excel, Word, SharePoint, Power BI), od sada dodatno olakšava svakodnevni posao korisnika Dynamics NAV-a. Potpunom integracijom sa Microsoft Dynamics NAV 2017 nastoji se dobiti objedinjeni sustav gdje će korisnik na jednostavan način imati uvid u podatke i transakcije koje se nalaze unutar Microsoft Dynamics NAV-a te poslovne analize dobivene putem Power BI-a. Cilj predavanja je pokazati i predstaviti koje sve mogućnosti Office 365 i Microsoft Dynamics NAV 2017 pružaju korisnicima.


A što možete očekivati na predavanju pogledajte u videu na sljedećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=GYUyWlN0P0g&t=3s

Predavači:
Renato Fajdiga još od studentskih dana svoje interese pokazuje prema poslovnim procesima i njihovoj podršci putem informacijskih sustava pa tako i kreće sa upoznavanjem ERP sustava. Kao konzultant za modul logistike u tvrtki Adacta, radeći na projektima i pružajući korisnicima podršku u radu stječe znanje i vještine u području migracije podataka, integraciji sa raznim vanjskim sustavima kao i definiranju korisničkih potreba i želja unutar ERP sustava. Veliki je zaljubljenik u nove tehnologije i objedinjavanje istih unutar zajedničkog kišobrana.

Marin Deur svoj konzultantski put počinje davne 2007. godine. Radeći na raznim projektima stječe znanja i iskustva iz različitih industrija koje mu pomažu kod zahtjevnih analiza i u definiranju korisničkih zahtjeva. U svojoj karijeri prošao je put od konzultanta za sva funkcionalna područja Microsoft Dynamics NAV-a do voditelja SCM tima Microsoft Dynamics NAV-a u tvrtki Adacta. Konstantna želja za usavršavanjem i proširivanjem znanja na nove proizvode koji su integrirani sa Microsoft Dynamics NAV-om rezultirala je prijavom na konferenciju WinDays17.

Detaljan raspored predavanja pogledajte ovdje. Vidimo se u Poreču!

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas