Dynamics CRM
Adactine novosti

Webinar: Top 5 alata za poboljšanje učinkovitosti prodaje i poslovanja

Srijeda, 29. ožujak 2017.:: Pridružite nam se na webinaru na kojem ćete upoznati alate koje vama i vašem poduzeću mogu pomoči u povečanju učinkovitsot  poslovanje. Uživo ćete vidjeti rješenje u oblaku, CRM za potporu odjela prodaje te njegovu integraciju s alatom Office 365.

O webinaru

U srijedu, 29. ožujaka od 10 sati u organizaciji Microsofta  održava se online seminar na kojem će Domagoj Piplica, voditelj CRM odjela u Adacti Zagreb, na temelju svog dugogodišnjeg iskustva predstaviti alate s kojima možete povećati učinkovitost prodajnih timova.

Vidjet ćete mobilnu podršku za pristup podacima s bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme i naučit ćete o načinima upotrebe već poznatih alata kao što su OneDrive, Word i Excel. Uživo ćete moći vidjeti Dynamics 365 rješenje za prodaju, koje u oblaku nudi sve što je potrebno za uspjeh u prodaji te koje je integrirano s Office 365 rješenjima.

Kome je namjenjen?

Webinar je najmenjen za sve prodavače, prodajne timove i direktore koje zanima kako povečati učinkovitost svog poslovanja pomoću modernog poslovnog rješenja u oblaku.

Pridružite nam se na ovom webinaru i pronađite odgovore na izazov povećanja učinkovitosti i uspjeha u prodaji.

Prijava

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas