Adacta | Gold ERP i CRM Microsoft Partner & Qlik Certified Solution Provider
Adactine novosti

Upoznajte...

Martinu Gačić | Voditeljica računovodstva

Osnovni podaci:

  • Datum i godina rođenja: 7.11.1984.

  • Pozicija u Adacti: Voditeljica računovodstva

  • Stručna sprema: VSS, dipl. oec.

  • U Adacti od: 1.10.2014.

Kako je započela tvoja priča u Adacti?

Po završetku studija i šestogodišnjeg radnog staža u tzv. eksternim računovodstvima želja mi je bila promijeniti radnu okolinu, raditi u in-house računovodstvu, te povrh svega steći nova znanja i iskustva. Želja mi je bila ispunjena kada su me kontaktirali iz agencije za zapošljavanje i ubrzo nakon toga započela je moja priča u Backofffice odjelu Adacte…sve ostalo je povijest :)

Kakva si očekivanja imao o Adacti kad si počeo/ raditi i jesu li se ona ostvarila u tvojemu dosadašnjem radu?

Očekivala sam da ću imati priliku steći nova znanja i iskustva, upoznati puno ljudi i kolega, ali je ekipa nadmašila sva očekivanja u pogledu druženja i suradnje kako u uredu tako i izvan njega pa mi je jako drago što mogu reći da sam stekla prijatelje za život.

Kako izgleda tvoj radni dan u Adacti i što najviše voliš u svom poslu?

Opće je poznato da radni dan u Backofficeu zapravo počinje kavom u nepobitno ugodnom društvu kolege Magdića.  Tokom dana radi se punom parom u dinamičnoj atmosferi i okruženju hrpe papirologije, ali se uz timski rad sve lakše odradi..

Kako se rješavaš svakodnevnog stresa?

Unutar ureda stresa se rješavamo glazbom, dok su druženje s obitelji i prijateljima te odlazak u kino i dobra knjiga najčešći način rješavanja svakodnevnog stresa, a kad naraste želja nađe se i poneko putovanje.

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas