Adacta | Gold ERP i CRM Microsoft Partner & Qlik Certified Solution Provider
Adactine novosti

Upoznajte...

Tomislava Magdića | IT manager

Osnovni podaci:

  • Datum i godina rođenja: 17.02.1986.

  • Pozicija u Adacti: IT manager

  • Stručna sprema: magistar inženjer informacijske i komunikacijske tehnologije

  • U Adacti od: studeni 2009.

Kako je započela tvoja priča u Adacti?

Sve je krenulo još na faksu kada sam na preporuku prijateljice (i tadašnje kolegice) Jasmine došao na nekoliko razgovora u Adactu i zaposlio se kao asistent internom IT-u, a već nakon nekoliko tjedana (nakon božićnog domjenka :) ) i definitivno sam odlučio da tu želim provesti svoju mladost. :) Šalu na stranu, u tih nekoliko tjedana iz iscrpnih razgovora s tadašnjim šefom Hrvojem (pozdrav ako čitaš! :) ) shvatio sam da ima "brdo" posla za odraditi i da ću znanjem i iskustvom koje steknem radeći makar i godinu dana definitivno profitirati… I evo me, još sam tu i dalje je zanimljivo, ali u malo drugačijoj roli s nešto drugačijim izazovima.

Kakva si očekivanja imao o Adacti kad si počeo raditi i jesu li se ona ostvarila u tvojemu dosadašnjem radu?

U trenutku kada sam se zaposlio u Adacti bio sam student, duboko u temama u vezi faksom/polaganjem ispita i primarni zadatak mi je, uz guslanje po faksu bio izučiti što više materije potrebne za obavljanje posla. Nisam postavljao neke nadnaravne ciljeve, nego više živio s ciljem da svaki dan što više izučim i "pokapiram" za posao, a da uz, naravno, odradim sve što trebam za faks (predavanja, labosi, učenje, ispiti). Moram priznati da je tih dana (godina) bilo poprilično naporno jer me uz sve to tada svakodnevno doma čekalo dvoje prekrasnih mališana i naravno prekrasna žena (a zna se kako je to kad te žena čeka nakon cijelog dana s njima :) ). Sve što ću reći je da se isplatilo višestruko – stekao sam ogromno iskustvo i znanje, upoznao odlične ljude i vrhunske stručnjake, a uz sve dobio još dvoje mališana, he he… :)

Kako izgleda tvoj radni dan u Adacti i što najviše voliš u svom poslu?

Gotovo svaki radni dan započinje kavom u BackOfficeu i iscrpnim pripremama za početak radnog dana, a pogotovo ponedjeljkom kada pripreme traju duže jer osim novog radnog dana počinje i novi radni tjedan. :)
A sami radni dani sastoje se od održavanja i administracije razno raznih sustava u Adacti, planiranja i implementacije IT projekata, sastanaka i naravno nezaobilazne IT podrške internim korisnicima u Zagrebu i Osijeku (pusa svima! :) ).
Čovjek bi na prvu rekao da je posao koji radim onako dosta nekreativan i da su stvari onako prilično „uklesane u kamen“, no to nije tako – rješavanje svakojakih vrsta problema i to ponekad na vrlo uvrnute (kreativne) načine, činjenice su koje me motiviraju i guraju naprijed.

Kako se rješavaš svakodnevnog stresa?

Nastojim provoditi što više vremena s obitelji jer me to jedino istinski opušta, a od fizičkih aktivnosti preferiram nogomet, trčanje i vožnju biciklom. Budući da izuzetno volim glazbu (ponajprije rock i punk) sviranje bubnjeva u bendu dodatni je način rješavanja stresa.

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas