Microsoft Teams - učinkovita suradnja tijekom rada na daljinu
Adacta novosti

Učinkovito surađujte tijekom rada na daljinu uz pomoć Microsoft Teams aplikacije

Microsoft Teams predstavlja sveobuhvatno rješenje za organizaciju online sastanaka koji povezuje osobe, razgovore i sadržaj. Zajedno s aplikacijama koje su neophodne timovima za lakšu suradnju, Microsot Teams omogućava korisnicima da ostvare značajne uštede u vremenu i bolju usredotočenost kako bi postigli više u svom radu.

SASTANITE SE S BILO KIME, BILO GDJE

(1) Online sastanci

Organizirajte sastanke 1:1 ili timske sastanke s konzistentnim iskustvom na svim platformama. Organizirajte audio, video i web konferencije s bilo kime. Uživajte u značajkama kao što su pomoć u zakazivanju sastanka, bilježenje bilješki tijekom sastanka, dijeljenje zaslona, snimanje sastanaka i trenutna razmjena poruka.

(2) Učinkovito surađujte sa svojim kolegama i timovima

Kada članovi tima rade na daljinu, pravovremeno informiranje i povezanost postaje važnija nego ikada prije. Ako vaš tim još uvijek aktivno ne koristi Microsoft Teams za timski rad, vrijeme je da pokušate!

(3) Uredske aplikacije i Whiteboard u stvarnom vremenu na dohvat ruke

Izradite dokumente u sustavu Microsoft Office, komentirajte i dodajte zadatke sve u sklopu Teams aplikacije. Nema potrebe za prebacivanjem aplikacija, traženjem najnovijih verzija i gomilanjem e-mailova s oprečnim komentarima. Sve se nalazi na istoj stranici. Zajednički razmjenjujte i razvijajte ideje na sastancima pomoću intuitivne Whiteboard aplikacije koja je integrirana s Microsoft Teams.

ZAPOČNITE KORIŠTENJE MICROSOFT TEAMSA KAKO BISTE PROMIJENILI NAČIN RADA.

(1) Organizirajte virtualne sastanke putem Microsoft Teamsa umjesto sastanaka u živo

(2) Koristite virtualne webinare putem Microsoft Teamsa umjesto obuke uživo

(3) Surađujte na Office dokumentima direktno u Microsoft Teamsima umjesto da razmjenjujete različite verzije putem e-maila

(4) Upravljanje informacijama i timovima u vrijeme krize

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas