Qlik Sense Tour
Adactine novosti

Qlik Sense Tour 2016 | Beograd, 31.5.2016.

Pridružite nam se na velikoj Qlik Sense turneji 2016., koja će se u suorganizaciji tvrtki Qlik i Adacta održati u Beogradu 31. svibnja 2016. godine. Na poludnevnom događaju naučit ćete što je novi Qlik Sense, predstavnici tvrtke Qlik uživo će demonstrirati rješenja, a čut ćete i kako Qlik tehnologija pomaže tvrtki Alca trgovina u boljem poslovanju. 

Velika Qlik Sense turneja održat će se od svibnja do kraja srpnja u 88 gradova diljem Europe, Azije i Sjeverne Afrike, a zahvaljujući tvrtki Adacta, jedna od destinacija ove godine je i Beograd. Sudionici će imati priliku upoznati se s najnovijim rješenjima tvrtki Qlik, Qlik Sense, Sense Qlik Enterprise i Qlik Sense Cloud.

Na ovogodišnjoj turneji pridružit će nam se arhitekt tvrtke Qlik, koji će iz prve ruke predstaviti najnoviju BI platformu tvrtke Qlik – Qlik Sense. Vidjet ćete i čuti zašto je vizualna analitika ključ uspjeha bilo kojeg modernog poslovanja i kako intuitivno i korisnički prilagođena poslovna inteligencija i analitika Qlik Sense pomaže zaposlenicima da sami pomoću napredne vizualne analitike analiziraju podatke i iz njih dobiju vrijedne informacije. 

Ovogodišnji primjer iz prakse bit će Alca trgovina, koja pomoću Qlik platforme dnevno analizira velike količine podataka o prodaji i na temelju dobivenih analiza unapređuje svoje poslovanje. 

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas