Adacta | Gold ERP i CRM Microsoft Partner & Qlik Certified Solution Provider
Adactine novosti

Ponovno sudjelujemo na vodećem Case Study Competitionu u regiji

Adacta već treći put sudjeluje na Case Study Competition, vodećem regionalnom natjecanju u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva namijenjeno studentima različitih područja interesa. Studenti dobivaju priliku pokazati svoja znanja, ideje i mogućnosti pred najboljim hrvatskim poduzećima kao potencijalnim budućim poslodavcima.

Cilj natjecanja je omogućiti proaktivnim studentima da pokažu svoja znanja i ideje te ostvare kontakt s potencijalnim budućim poslodavcima. Na natjecanju sudjeluje velik broj studenata različitih interesa zahvaljujući poduzećima iz različitih gospodarskih grana te tematskoj širini njihovih poslovnih slučajeva.

“Case Study Competition projekt je koji nas odmiče od monotonih svakodnevnih situacija i donosi nam dodatnu vrijednost koju čista teorija na fakultetu ne donosi. Takva vrsta natjecanja je must have za svako sveučilište jer nas tjera da radimo sami, prema svojim pravilima, napredujemo vlastitim razmišljanjem i stalnim istraživanjem te konstantnim radom na rješenjima jer samo tako ćemo naučiti najbolje što možemo! – Nikola Dudek, pobjednik Case Study Competitiona 2013. Godine.

Svako poduzeće zadaje jedan poslovni slučaj koji je primjer izazova s kojim se poduzeće susrelo ili predviđa da će se susresti, a rješavaju ga timovi od 2 do 4 člana. Natjecateljskom timu na raspolaganju je mentor iz poduzeća koji je upoznat sa slučajem te stručan u području iz kojeg je poslovni slučaj.  Poduzeća nagrađuju najbolja rješenja s novčanim te dodatnim nagradama u obliku praksi i pripravništva.

Tema ovogodišnjeg Adactinog poslovni slučaja je "Istraživanje i razvoj nove usluge bazirane na xRM konceptu." Cilj je osmisliti uslugu za vođenje odnosa s nedefiniranim subjektom na CRM platformi.

Natjecanje i prijave službeno su krenule 8. ožujka 2016. i traju do 18. ožujka. U tom periodu studenti će imati priliku na štandovima prijavljenih poduzeća, koje će biti postavljene na EFZG, saznate dodatne informacije o samom poduzeću i poslovnom slučaju.


Službeno otvorenje natjecanja

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas