e-Commerce u Microsoft Dynamics NAVu
Adactine novosti

Napokon! B2B e-Commerce kreiran za Dynamics NAV

S obzirom na svakodnevni tempo života, iznimno je važno biti dostupan klijentima 24 sata dnevno kako bi oni u svakom trenutku mogli dobiti informacije koje traže. Pružajući klijentima mogućnost online pristupa prodajnom portalu, ispunjavate ta očekivanja, a ako to ne napravite Vi, netko drugi hoće…

S obzirom da se u implementaciju MD NAV-a ulaže puno vremena i novaca te se implementacijom e-Commercea prvenstveno želi otvoriti još jedan prodajni kanal, logično je da MD NAV bude početna točka e-Commercea.

HECTA čini točno to…

HECTA mijenja klasični sustav implementacije e-Commerce rješenja te u centar pozornosti stavlja MD NAV kojem je ono prvenstveno i namijenjeno te nudi stopostotnu integraciju s Microsoft Dynamics NAV-om.

Cjelokupnim rješenjem upravlja se izravno iz MD NAV-a, a prilikom generiranja poslovnih događaja, HECTA ne radi iznova izračune, ne računa iznova prodajne cijene niti ponovno obračunava zalihe… Za sve to HECTA koristi jednu jedinu logiku - MD NAV logiku.

U slučaju promjene cijelog asortimana tvrtke ili izmjene rabatnih shema, promjena je vidljiva u HECTA-i u istom trenutku kada se aktivira i u MD NAV-u te ne zahtijeva dodatne prilagodbe u HECTA-i.

Uz HECTA-u se, primjerice, ne može dogoditi situacija u kojoj kupac kreira narudžbu za proizvod kojeg nema na zalihama, budući da HECTA uvijek pruža real time informaciju o razinama zaliha.

Osim svega navedenog, klijenti mogu dobiti uvid u cjelokupan asortiman tvrtke, te osim kreiranja narudžbi i praćenja istih, brzo generirati kataloge njihovih proizvoda i napraviti sinkronizaciju sa svojom bazom podatka.

Isto tako, mogu dobiti informacije o svim svojim rabatnim shemama ili o trenutnom financijskom stanju te preuzeti kreirane dokumente (otpremnice, račune).

Što korisnik ima od toga?

  • 100 posto točni podaci u dva sustava
  • brza implementacija – za manje od 30 dana u potpunosti funkcionalan sustav
  • poznato sučelje - jednostavan rad s rješenjem zbog poznatog sučelja temeljenog na MD NAV sustavu
  • All-in-one sustav – B2B, partnerski portal, online marketing
  • fleksibilnost u izmjenama poslovnih procesa
  • dostupnost – povećanje „standardnog“ radnog vremena
  • proširenje poslovanja bez povećanja prodajnog tima
  • niži troškovi održavanja i administracije.

Za više informacija kontaktirajte 4APP Solution na broj telefona 01/6699 511 ili pošaljite upit na hecta@4app-solution.hr

A tko su 4APP Solution?

Mlada tvrtka s malo manje mladim zaposlenicima koji godinama rade skupa na projektima implementacije poslovnih rješenja za optimizaciju poslovnih procesa zasnovanih na Microsoft tehnologijama.

S njihovim klijentima ostvaruju partnerski odnos, te ih pokušavaju što bolje upoznati i razumjeti njihovo poslovanje kako bi im, osim informatičkih usluga, mogli pružiti i niz poslovnih usluga te im omogućiti dugoročnu podršku u njihovu rastu i razvoju.

Više o njihovim ostalim rješenjima i uslugama možete pročitati na stranici  www.4app-solution.hr ili ih kontaktirati putem e-maila: info@4app-solution.hr

Partnerska suradnja s tvrtkom Adacta učvršćuje još kvalitetniju ponudu obiju tvrtki na tržištu i time ujedno doprinosi razvoju i poboljšanju poslovanja korisnika.

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas