Adacta | Gold ERP i CRM Microsoft Partner & Qlik Certified Solution Provider
Adactine novosti

Management Reporter i Cash Flow Forecast za Dynamics AX 2012

Management Reporter je alat za poslovno izvještavanje namijenjen Microsoft Dynamics ERP sustavima, koji omogućava financijsko izvještavanje u stvarnom vremenu. Riječ je o potpuno korisnički orijentiranom rješenju koje omogućava kreiranje ad hoc izvještaja bez pomoći IT stručnjaka

Management Reporter koristi različite cjeline, odnosno blokove podataka, koje je dalje moguće kombinirati i povezivati kako bi se stvorio široki spektar financijskih izvještaja, uz minimalne zahtjeve za njihovim održavanjem. U okviru izvještaja koriste se podaci iz Glavne knjige koji su na raspolaganju u sklopu standardnog Microsoft Dynamics ERP rješenja. Management Reporter omogućava kreiranje i korištenje izvještaja na više dimenzija, pa se precizno i brzo može doći do više informacija nego što se inicijalno dobiva na osnovi podataka iz Glavne knjige.

Osim podataka iz Glavne knjige, ovim izvještajnim alatom na jednostavan način se može povezati i u Microsoft Excel pa u analizu možemo uključiti i podatke koji se trenutno nalaze izvan ERP sustava (konsolidiranje izvještaja i za poduzeća koja se ne vode u ERP-u, usporedba s planovima koji se vode u Excelu i sl.).

Pogledajte više i preuzmite pdf dokument.

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas