Adacta | Gold ERP i CRM Microsoft Partner & Qlik Certified Solution Provider
Adactine novosti

Gold Microsoft CRM Partner za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju

Zahvaljujući napornom radu i trudu naših CRM timova u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji, Adacta je nagrađena s najvišom Microsoft Dynamics CRM kompetencijom i prepoznata od Microsofta kao Gold CRM certificirani partner. Prema riječima Microsofta, “Gold kompetencija je nagrada za najbolje partnere u području odgovarajućih Microsoft rješenja“.

Da bi se postigao Gold CRM certificirani partnerski status, Adactin CRM tim morao je zadovoljiti zahtjevne kriterije koji između ostalog uključuju rad na nekoliko kompleksnih projekata implementacije CRM rješenja na najnovijoj Dynamics CRM platformi. Ostali zahtjevi podrazumijevaju odgovarajuću razinu edukacije cijelog tima na najnovijoj Microsoft tehnologiji i te zastupljenost određenog broja CRM eksperata unutar tima.

„Priznanje za Gold CRM status je jamstvo da posjedujemo veliki potencijal za Dynamics CRM rješenje, kvalitetno obučene certificirane stručnjake i veliku bazu klijenata iz kojih crpimo potrebnu ekspertizu i iskustvo na kojoj temeljimo razvoj našeg CRM rješenja prilagođeno potrebama poduzeća i specifičnim zahtjevima raznih industrija naših klijenata,” objašnjava Blaž Strle, voditelj CRM odjela u Adacta grupi. „Ovo priznanje je našim klijentima jasan znak za našu predanost i nastojanje da koristimo najsuvremeniju i najbolju Mirosoftovu tehnologiju, kao i osiguranje da je njihova investicija u Dynamics CRM rješenje i Adactu kao implementatora isplativa.

Gold CRM kompetencija predstavlja priznanje za iskustvo u implementaciji Dynamics CRM rješenja, predanost nadogradnji znanja i nagradu za uspjehe pri implementaciji Dynamics CRM rješenja klijentima u Sloveniji, Hrvatkoj, Srbiji, Rumunjskoj i Rusiji.

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas