Adacta | Gold ERP i CRM Microsoft Partner & Qlik Certified Solution Provider
Adacta novosti

[EVENTS] Data Science Economy Conference 2019

I ove godine Adacta je organizacijski partner Data Science Economy 2019 konferencije. Riječ je o međunarodnoj konferenciji koja pruža dublji uvid u poslovnu primjenu znanosti o podacima (Data Science) i odgovara na to kako postaviti strategiju za razvoj na temelju podataka.

KAKO PRIMIJENITI DATA SCIENCE U BIZNISU I STVORITI VRIJEDNOST?

Najvažniji resursi u novoj ekonomiji su podaci (Big Data) koje organizacija posjeduje no još je važnije da li iz njih i kako izvući dodanu vrijednost. 

Četvrtu godinu zaredom, 16. i 17.5. 2019. na jednom mjestu u Zagrebu, u KRAŠ Auditoriumu, okupit će se više od 30 stranih i domaćih stručnjaka koji će, kroz praktične primjere, prikazati poslovnoj publici kako stvarati vrijednost i nove poslovne modele temeljene na ekonomiji podataka (Data Driven Economy).

Sadržaj je prilagođen poslovnoj publici, a kroz konkretne primjere moći će doznati kako iskoristiti Data Science za upravljanje podacima i donošenje važnih poslovnih odluka.

Drugoga dana sadržaj je namijenjen stručnoj publici i osobama koje žele naučiti više o tehnološkim metodama i alatima koji se koriste u organizacijama na području znanosti o podacima.

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici konferencije: www.ds2economy.comKontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas