Data Science Economy Conference 2019
Adacta novosti

[EVENTS] Data Science Economy Conference 2019

I ove godine Adacta je organizacijski partner Data Science Economy 2019 konferencije. Riječ je o međunarodnoj konferenciji koja pruža dublji uvid u poslovnu primjenu znanosti o podacima (Data Science) i odgovara na to kako postaviti strategiju za razvoj na temelju podataka.

KAKO PRIMIJENITI DATA SCIENCE U BIZNISU I STVORITI VRIJEDNOST?

Najvažniji resursi u novoj ekonomiji su podaci (Big Data) koje organizacija posjeduje no još je važnije da li iz njih i kako izvući dodanu vrijednost. 

Četvrtu godinu zaredom, 16. i 17.5. 2019. na jednom mjestu u Zagrebu, u KRAŠ Auditoriumu, okupit će se više od 30 stranih i domaćih stručnjaka koji će, kroz praktične primjere, prikazati poslovnoj publici kako stvarati vrijednost i nove poslovne modele temeljene na ekonomiji podataka (Data Driven Economy).

Sadržaj je prilagođen poslovnoj publici, a kroz konkretne primjere moći će doznati kako iskoristiti Data Science za upravljanje podacima i donošenje važnih poslovnih odluka.

U sklopu programa prvoga dana, Martin Frešer, Business Intelligence developer u Adacti, održat će predavanje na temu "How is AI transforming hospitality industry"

Otkrivanje skrivenih obrazaca u ponašanju kupaca pokazalo se izazovnim, ali vrlo vrijednim za različita područja, kao što su industrija trgovine na malo, industrija zabave i sl. Napredak u području umjetne inteligencije, kako u pogledu najsuvremenijih algoritama tako i povećane računalne snage, omogućio nam je otkriće obrazaca i mogućnosti donošenja odluka temeljenih na podacima. Danas svatko može rezervirati svoj ljetni odmor iz udobnosti fotelje, tako da se konkurencija u toj industriji udaljena tek jedan klik. Hotelski lanci suočavaju se s različitim izazovima, kao što su adresiranje vrijednih korisnika smislenim sadržajima, izrada kvalitetne marketinške strategije i traženje optimalnih marketinških razdoblja za različite profile korisnika. U svom predavanju Martin će se osvrnuti na izazove i rješenja koja je Adacta implementirala poznatom hotelskom lancu.

Drugoga dana sadržaj je namijenjen stručnoj publici i osobama koje žele naučiti više o tehnološkim metodama i alatima koji se koriste u organizacijama na području znanosti o podacima.

Više informacija kao i mogućnost prijave možete pronaći na službenoj stranici konferencije: www.ds2economy.comKontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas