CRM - News center - Adacta
Adactine novosti
Jesu li osiguravajuća društva spremna za promjene koje donosi promijenjena budućnost?

Koronavirus doveo nas je u new normal situaciju, ali rad osiguravajućih društava nije se promijenio. Njihov posao i dalje obuhvaća prodavanje osiguranja, obnovu polica i rješavanje nastalih šteta. Ili?

Saznajte više >>
ADACTA CRM event: How to win in business?

Nakon što ste se pobrinuli za zdravlje i sigurnost svojih zaposlenih i klijenta, vrijeme je da pronađete rješenje kako zaštiti i povećati svoje prihode u nadolazećoj ekonomskoj krizi. Sposobnost rasta poslovanja bit će vaša snaga u ovoj borbi.

Saznajte više >>
Mali i srednji poduzetnici pripremite se za najbolje cloud ERP rješenje na tržištu – Business Central SaaS je dostupan u Hrvatskoj!

S ponosom objavljujemo da je Microsoft Dynamics 365 Business Central u SaaS verziji dostupan u cijeloj Adriatic regiji. Na tržištu Srbije Business Central SaaS dostupan je od početka prošle godine i već imamo prve klijente koji koriste SaaS verziju, međutim od sada SaaS verziju Business Centrala možemo ponuditi malim i srednjim poduzećima i u Hrvatskoj i Sloveniji.

Saznajte više >>
Online event The new beginning u organizaciji Adacte

Održan je prvi Adacta online event The new beginning. Zajedno s gostima i klijentima iz poduzeća GEN-I, Valamar i Unsol u sklopu panel rasprave Krešimir Mlinarić, direktor Adacta Hrvatske, podijelio je svoje razmišljanje o utjecaju krize na poslovanje i prilikama koje se pružaju u nadolazećem razdoblju.

Saznajte više >>
PRIMA Commerce studija slučaja: Moderno ERP rješenje kao potpora budućem rastu u regiji

Zastarjela tehnologija, veliki broj pogrešaka u podacima i širenje poslovanja doveli su do povećanja operativnih troškova na neprihvatljivu razinu. Osnaživanje sustava bilo je nužno kako bi sustav mogao biti vjetar u leđa budućem rastu tvrtke i pokretač njene digitalne transformacije.

Saznajte više >>
MICROSOFT HOLOLENS 2 – MR uređaj dizajniran za odraditi posao

Microsoft je donio odluku o prodaji HoloLens 2 uređaja samo poslovnim kupcima koji žele omogućiti svojim radnicima rad s novim tehnologijama. Razgovarali smo s našim stručnjakom za inovacije Martinom Vovkom o promjenama koje će ova tehnologija unijeti u poslovni svijet.

Saznajte više >>
Adacta online event: The new beginning

Pridružite nam se 29. travnja 2020. godine na Microsoft Teams online eventu gdje ćemo zajedno s gostima i klijentima iz tvrtki GEN-I, Valamar, Unisol, Oraclum Intelligence Systems i EY-Parthenon podijeliti priče, iskustva i razmišljanja o trenutnoj poslovnoj situaciji i svim promjenama i novim prilikama koje se pružaju u nadolazećem razdoblju.

Saznajte više >>
Mješovita stvarnost imat će veliki utjecaj na našu svakodnevnicu

Zabrana kretanja i putovanja izvan zemlje zbog sprječavanja širenja zaraze korona virusom ograničila je i fizičko kretanje znanja i stručnjaka. Njihova nemogućnost putovanja predstavlja legitimnu prijetnju poslovanju mnogih tvrtki. Kako nove tehnologije mogu pomoći u rješavanju tog problema otkrio nam je Martin Vovk, stručnjak za inovacije u Adacta centru za izvrsnost.

Saznajte više >>
DIGITAL LEARNING EVENT: 12 ključnih vještina za uspjeh u 2020. godini!

Cornerstone OnDemand, globalni lider u području razvoja naprednog cloud rješenja za upravljanje ljudskim resursima, omogućio je besplatni pristup na 48 tečajeva za razvoj 12 ključnih vještina vrijednih učenja u 2020. godini.

Saznajte više >>
Besplatne Cornerstone Cares edukacije

Cornerstone OnDemand kao odgovor na trenutnu situaciju uzrokovanu virusom COVID-19, pokrenuo je platformu koja nudi veliki broj besplatnih online video edukacija kojima možete pristupiti u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu.

Saznajte više >>

Get in touch

Need more information? Get in touch with our sales representative in your nearest region.

Contact Us