15. Controlling & Finance Afterwork
Adacta novosti

15. Controlling & Finance Afterwork

Na 15. po redu Controlling & Finance Afterwork druženju u organizaciji Poslovne Učinkovitosti naš Milan Listeš održao je predavanje pod nazivom „Je li Kontroling izgubio kontrolu?“

CONTROLLING & FINANCE AFTERWORK druženje je koje organizira Poslovna Učinkovitost s ciljem razmjene profesionalnih iskustava kroz stručne prezentacije i neformalno druženje stručnjaka iz kontrolinga i financija.

15. izdanje Controlling & Finance Afterwork održalo se u srijedu 14.11.2018. u novim prostorima Poslovne učinkovitosti, u suorganizaciji s Adactom. Naš Milan Listeš održao je predavanje na temu: JE LI KONTROLING IZGUBIO KONTROLU?

Glavne točke predavanja su bile:
Je li kontroling izgubio kontrolu ili ju možda u prosječnom hrvatskom poduzeću nikada nije ni imao?
Neefikasni interni procesi u kojima često prednjači kontroling
• Izvještavanje kao tek jedna od osam komponenti koja čini svakodnevicu uspješnog kontrolera
• Signali da kontroling većinu vremena troši na ručno prikupljanje i obradu podataka, a manji dio na analizu prikupljenih podataka

U ovom predavanju nismo s okupljenima podijelili magičan štapić već iskustva i primjere kako smo kod naših klijenata riješili neke od gore navedenih problema te odjele kontrolinga pripremili za brža zatvaranja mjeseca, kraće procese revizije te im dali kontrolu nad procesima financijskog kontrolinga i menadžerskog izvještavanja.

O predavaču:
Milan Listeš, Voditelj BI odjela u poduzeću Adacta d.o.o.
Stručnjak na području savjetovanja i uvođenja sistema za poslovnu analitiku u različitim poslovnim procesima i nivoima poslovanja. Diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu 2011. godine, a potom i na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 2013. godine. U poduzeću Adacta zadužen je za prodaju Qlik rješenja unutar poslovnog odjela Business Intelligence. Osim toga radi na implementaciji i vođenju BI projekata u industrijama distribucije, proizvodnje i maloprodaje.


undefined

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas