Adacta | Gold ERP i CRM Microsoft Partner & Qlik Certified Solution Provider
Adactine novosti

Celent: AdInsure je moderno i privlačno rješenje s izvrsnim komentarima korisnika

Drugu godinu za redom, AdInsure - Adactino rješenje za industriju osiguranja - ocijenio je Celent, jedna od vodećih konzultantskih tvrtki na svijetu. I drugu godinu za redom AdInsure je prepoznat kao moderno i privlačno rješenje s izvrsnim komentarima korisnika. 

Slika: Izvrsni feedback korisnika za Adactino AdInsure rješenje

Celent

Uz iscrpan pregled tržišta, 43 ocijenjena pružatelja usluga i dobro poznatu metodologiju te kontinuirano ocjenjivanje više od jednog desetljeća, Celentovo izvješće služi kao vodič osiguravateljima koji razmišljaju o novom PAS-u. Osiguravatelji mogu pronaći odgovarajuća rješenja temeljena na njihovim poslovnim potrebama i tehnološkim standardima. 

Izvješće “EMEA Policy Administration Solutions”

U svom posljednjem izvješću nazvanom “EMEA Policy Administration Solutions 2015 for Property & Casualty, General and Specialty Lines”, Celent ističe kako je došlo do značajnih promjena u sustavu administracije polica osiguranja u EMEA regiji u protekloj godini (pojavili su se brojni startupi, a sustavi koji se nude su sve moderniji), no zaključuje kako postoji i značajna razlika između zemalja kad se govori o razini digitalizacije i implementacije pravila. U 2015. izvješće je ocijenilo 43 različita prodavatelja sustava administracije polica osiguranja u regiji EMEA.

ABCD pogled na prodavatelje

Između 43 ocijenjena prodavatelja sustava administracije polica osiguranja u trenutnom Celentovom izvješću, 29 sustava u potpunosti ispunjava Celentove kriterije za ABCD pogled na prodavatelje (Celentov okvir za ocjenjivanje prodavatelja) u četiri različite kategorije:

  • A (Advanced technology) - napredna tehnologija 
  • B (Breadth of funcionality) - razina funkcionalnosti 
  • C (Customer base) - baza korisnika
  • D (Depth of client swrvices) - dubina usluga klijentima

AdInsure

AdInsure je ocijenjen jednim od vrhunskih ponuđača rješenja na temelju napredne tehnologije koju rješenje koristi i funkcijama i mogućnostima koje se nude u temeljnom obliku te je dobio izvrsne ocjene u području komentara korisnika. Uz novu implementaciju koja je započeta 2015. i 2016. godine u CEE i Rusiju, novo uspostavljena AdInsure partnerska mreža i Adactino ulaganje u istraživanje i razvoj, možemo potvrditi ono što je Celent istaknuo u svom izvješću:

“Celent predviđa daljnji rast za Adactu”.

Poveznice

AdInsure rješenje
Adactine reference u osiguravateljskoj industriji
Celentovo izvješće “EMEA Policy Administration Solutions 2015”

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas