ADACTA | Microosft Dynamics 365 Business Central SaaS dostupan u Hrvatskoj
Adacta novosti

Mali i srednji poduzetnici pripremite se za najbolje cloud ERP rješenje na tržištu – Business Central SaaS je dostupan u Hrvatskoj!

S ponosom objavljujemo da je Microsoft Dynamics 365 Business Central u SaaS verziji dostupan u cijeloj Adriatic regiji. Na tržištu Srbije Business Central SaaS dostupan je od početka prošle godine i već imamo prve klijente koji koriste SaaS verziju, međutim od sada SaaS verziju Business Centrala možemo ponuditi malim i srednjim poduzećima i u Hrvatskoj i Sloveniji.

S dvije mogućnosti implementacije (on-premise i cloud) ovo moderno rješenje za upravljanje poslovanjem sada je na putu da preuzme globalno tržište malih i srednjih poduzeća i na taj način postane najbrže rastuće ERP rješenje za mala i srednja poduzeća diljem svijeta.

Što je Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Microsoft Dynamics 365 Business Central moderno je ERP rješenje za upravljanje poslovanjem koje povezuje vaše ljude i procese kao nikada do sada. Dostupno je u lokalnoj (on-premise) i cloud verziji. Business Central omogućava brže i olakšano upravljanje financijama, prodajom, uslugama i poslovanjem. Za dodatno osnaživanje poslovanja dostupna je i opcija povezivanja Business Central rješenja s Office 365 alatima i Microsoft Teams aplikacijom.

Business Central pod povećalom

undefined


undefined

Business Central - pristupite najvažnijim podacima u Outlook aplikaciji dok ste u pokretu

Business Central SaaS – moderno cloud Microsoft ERP rješenje za mala i srednja poduzeća

Microsoft Business Central SaaS prikladan je za mala i srednja poduzeća kojima je u vrlo kratkom vremenu potrebno standardno rješenje manje složenosti u usporedbi s lokalnom (on-premise) verzijom Business Centrala.

undefined

Business Central - moderno poslovno rješenje za moderno poslovanje koje pokriva sve ključne procese

Kada je Business Central SaaS prikladan izbor za vašu tvrtku:

 • Ako je vaše poslovanje preraslo postojeće ERP rješenje ili ste u potrazi za prvim ERP rješenjem (start-up tvrtke)
 • Spremni ste u potpunosti preseliti poslovanje u oblak (cloud)
 • Želite koristiti out-of-the-box funkcionalnosti
 • Ne želite kupiti prosječno poslovno rješenje na tržištu
 • Nemate interni IT tim i želite izbjeći početno ulaganje za implementaciju

Odlučite se za mobilno poslovanje u oblaku uz pomoć svjetski poznate Microsoft Dynamics 365 platforme po prihvatljivoj cijeni

S Microsoft tehnologijom znate što možete očekivati – sigurnost na razini poduzeća, zajamčene sigurnosne kopije podataka, zajamčena i automatska ažuriranja bez dodatnih troškova i mogućnost kupovine dodatnih rješenja dostupnih na Microsoft AppSource platformi.

S uključenim automatskim ažuriranjima uvijek koristite najnoviju verziju softvera, bez brige, ručne nadgradnje ili kašnjenja.

Uz Business Central SaaS rješenje vaše poslovanje dostupno je na bilo kojem mjestu i na bilo kojem uređaju. Krećite se kroz podatke o vašem poslovanju, koristite značajke koje pružaju alati Office 365, pregledavajte ažurne grafikone i KPI pokazatelje, šaljite ponude i račune ne izlazeći iz Outlook aplikacije i održavajte kontrolu nad svojim projektima i zalihama dok ste u uredu ili u pokretu.

I za kraj, cjenovni modeli su prilagođeni vašim potrebama. Uz pomoć 'pay-as-you-go' cjenovnog modela jednostavno predviđajte mjesečne naknade s kojih jednostavno možete ukloniti korisnike ako radite sezonski posao ili dodati korisnike kako se vaše poslovanje razvija.

Javite nam se!

Stupite u kontakt s nama i rado ćemo vam pokazati što je sve dostupno u ponudi, koliko brzo možete dobiti navedeno rješenje i koliko bi vas sve ukupno koštalo.

Što je Business Central?

Microsoft Dynamics 365 Business Central je poslovno rješenje namijenjeno malim i srednjim poduzećima koje donosi sve velike prednosti modernog ERP rješenja:

 • Povežite svoj sustav i procese – vaše financije, poslovanje, prodaja i marketing integrirani su u jedan sustav s dodatnim mogućnostima integracija (plaće, bankarske aplikacije, prilagođeni API).
 • Pojednostavite proces od ponude do plaćanja bez da napuštate Outlook aplikaciju – postavite kupce, dobavljače, kreirajte ponude, obrađujte narudžbe i šaljite račune bez da napustite vaš e-mail u Outlooku.
 • Automatizirajte i osigurajte svoje procese jednostavnim kreiranjem tijekova rada, revizijskih zapisa i sigurnosti na razini poduzeća.
 • Osigurajte sveobuhvatni pregled poslovanja i koristite ugrađene značajke izvještavanja prilagođene određenim ulogama korisnika.
 • Prodajte pametnije i poboljšajte uslugu koju pružate vašim kupcima.
 • Povećajte produktivnost – pravovremeno predviđajte materijale koje je potrebno nadopuniti i na taj način osigurajte potrebnu količinu zaliha.


Moglo bi vas dodatno zanimati:

-> Microsoft Dynamics 365 Business Central

-> Zašto odabrati Microsoft Dynamics 365 u oblaku

-> Prednosti Cloud ERP rješenja


Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas