ADACTA | Qlik webinar | 18/06/2020
Adacta novosti

[BI webinar] Ubrzajte svoje poslovanje uz pomoć Qlik Data Integration platforme!

Pridružite nam se 18. lipnja 2020. godine na webinaru „Accelerate your business value with Qlik Data Integration“ i saznajte kako u realnom vremenu možete integrirati podatke iz različitih poslovnih izvora i tako ubrzati pripremu podataka potrebnih za analitiku uz pomoć Qlik Data Integration platforme.

U DANAŠNJEM POSLOVNOM OKRUŽENJU, PODACI U REALNOM VREMENU I AUTOMATIZACIJA SU OD IZNIMNE VAŽNOSTI!

Qlik Data Integration platforma koristi vrhunsku CDC tehnologiju (eng. Change Data Capture) koja omogućava prijenos velike količine podataka iz različitih izvora u realnom vremenu te automatizaciju i održavanje vaših Data Warehouses i Data Lakes sustava.

Webinar će održati Bojan Petrović, Country Manager DACH/EE iz Qlik Data Integration Division. U okviru webinara Bojan će podijeliti svoje znanje i stručnost o stvarnim izazovima u integraciji podataka te će prikazati kako uz pomoć Qlik Data Integration platforme možete prevladati spomenute izazove.

Rezervirajte datum u svom kalendaru – 18. lipnja 2020. godine u 10:00 sati – i ne propustite ovu priliku da saznate sve o kombinaciji CDC tehnologije za prijenos podataka u realnom vremenu i potpunoj automatizaciji vaših podataka – od sirovih podataka do analitike!

PRIJAVITE SE

NA WEBINARU MOŽETE SAZNATI KAKO QDI PLATFORMA FUNKCIONIRA U PRAKSI:

  • prijenos velike količine podataka u realnom vremenu iz različitih sustava koristeći CDC tehnologiju (eng. Change Data Capture)
  • izrada i automatizacija fleksibilnih Qlik Data Warehouse i Qlik Data Lake putem različitih tehnologija
  • upravljanje i kreiranje kataloga podataka kako biste ubrzali isporuku vaših podataka spremnih za analitičku upotrebu.

DODATNE INFORMACIJE O WEBINARU:

  • sudjelovanje na webinaru je besplatno, ali je potrebna prethodna registracija.
  • webinar će se održati na engleskom jeziku.
  • u slučaju da Vam spomenuti termin ne odgovara a željeli biste poslušati webinar, svejedno se prijavite, a mi ćemo Vam proslijediti snimku webinara.

PRIJAVITE SE

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas