Business Intelligence - News center - Adacta
Adactine novosti
Qlik Sense Tour 2017 Zagreb | Event pokazao veliki interes tržišta za modernim BI alatem

Zagreb, 8. lipnja, 2017. g –  U hotelu Esplanade u Zagrebu održan događaj i radionica poslovne inteligencije koja je prikazala što sve donosi nova generacija poslovne analitike. Ovaj je događaj organizirala Adacta u suradnji s vodećim stranim proizvođačem jedinstvenog rješenja za poslovnu analitiku, tvrtkom Qlik. 

Saznajte više >>
Adacta nagrađena s najboljim Qlik partner statusom - Qlik Elite Solution Provider za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju

Adacta je nagrađena s najboljim Qlik statusom i s time uvrštena u ekskluzivni krug Qlik Elite Partners.

Saznajte više >>
Qlik Sense Tour 2017

Vaši podaci vam imaju nešto za reći. Da li ih slušate?
Saznajte što donosi nova generacija analitike.

Saznajte više >>
Konferencija: Izazovi suvremenog retaila

Progressive FMCG/Retail konferencija održat će se 9. svibnja 2017. u hotelu Esplanade u Zagrebu. Dođite i saznajte iz perspektive Adactinog korisnika Emmezete kako efikasno koristiti alat za poslovnu inteligenciju i analitiku i ostvariti ekstra profit.

Saznajte više >>
Qlik već sedmu godinu za redom među vodećoj kompaniji za poslovnu analitiku

Renomirana konzultantska kuća Gartner je u veljači 2017. godine objavila svoje godišnje izvješće o stanju na tržištu ponuđača rješenja za poslovnu inteligenciju i analitiku. Kompanija Qlik je već sedmu godinu za redom uvrštena u „Magic Quadrant“ a ujedno je i sedma uzastopna godina među vodećim kompanijama za poslovnu inteligenciju i analitiku na svijetu.

Saznajte više >>
Upotreba BI alata u odlučivanju | Jednodnevna radionica

U suradnji s konzultantskom kućom Altius, 24. veljače se održava edukacija pod nazivom „Upotreba BI alata u odlučivanju“ koju će voditi Milan Listeš, voditelj BI odjela u Adacti Zagreb.

Saznajte više >>
Digitalna transformacija poslovanja je kontinuiran i nužan proces za sve organizacije koje žele nastaviti rasti i razvijati svoje poslovanje

Adactin 5. godišnji susret obilježen je temom digitalne transformacije poslovanja za koju je zaključeno kako je nužna te mora biti kontinuirana. Organizacije trebaju svoje poslovanje prilagođavati zahtjevima potrošača i tehnološkim promjenama na tržištu, ako žele nastaviti rasti i razvijati svoje poslovanje

Saznajte više >>
Free Live Webinar: Qlik Sense 3.0

Pridružite nam se u srijedu, 24. kolovoza s početkom u 11h na besplatnom online seminaru i saznajte sve o najnovijim funkcionalnostima koje donosi posljednja verzija Qlik Sense 3.0 rješenja.

Saznajte više >>
QlikView Case Study | Renault Nissan Hrvatska

Implementacija QlikView BI alata u tvrtki Renault Nissan Hrvatska d.o.o

Saznajte više >>
Adacta - zlatni sponzor na ICTI konferenciji 2016. godine

Međunarodna konferencija informacijske i komunikacijske tehnologije i osiguranja, u organizaciji Instituta za osiguranje i časopisa Svijet osiguranja tvrtke Tectus d.o.o., održavala se u Solaris Lifestyle Hotelu Jure u Šibeniku od 1. do 3. lipnja 2016. godine.

Saznajte više >>

Get in touch

Need more information? Get in touch with our sales representative in your nearest region.

Contact Us