Adacta | Gold ERP i CRM Microsoft Partner & Qlik Certified Solution Provider
Adactine novosti

Dynamics lokalizacija za Adriatic regiju

U potrazi ste za Microsoft Dynamics rješenjem prevedenim na hrvatski, srpski ili slovenski jezik? Potreban vam je sustav koji je u potpunosti usklađen s lokalnim propisima i zakonima u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori? U tom slučaju, Microsoft Dynamics lokalizacija za Adriatic regiju idealno je rješenje za vaše poslovanje

Zapošljavamo 350 stručnjaka koji su uspješno sudjelovali u više od 400 projekata uvođenja poslovno-informacijskih sustava s ciljem unapređenja poslovanja naših klijenata. Kako bismo osigurali najbolja rješenja i potpunu podršku svojim klijentima u regiji, sudjelovali smo u razvoju svih Microsoft Dynamics ERP lokalizacija do sada. Danas smo službeni Microsoft Dynamics lokalizacijski partner za područje Hrvatske, Srbije i Slovenije i ujedno jedini Microsoft Dynamics partner u regiji koji je kompletirao lokalizaciju za Microsoft Dynamics NAV 2013 i AX 2012.

Naša »Microsoft Dynamics NAV lokalizacija za Adriatic regiju« nagrađena je CfMD certifikatom za Microsoft Dynamics NAV.

Već više od dvadeset godina pomažemo svojim klijentima ostvariti vrhunske rezultate. Naš personaliziran pristup, stručnost, strateški savjeti i iskustvo iz prve ruke omogućuju nam da svojim klijentima pomognemo na najbolji mogući način udružiti Microsoft Dynamics s lokalnom poslovnom praksom, pojednostaviti komplicirane procese i ostvariti iznimne poslovne rezultate.

Adacta trenutno podržava lokalizaciju za sljedeće verzije Dynamics sustava: 

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas