Poslovno rješenje za osiguravajuće kuće
Adactine novosti

AdInsure proglašeno u top 10 poslovna rješenja za upravljanje poslovanjem u osiguravajućim kućama

AdInsure rješenje, razvijeno od  Adactinih stručnjaka za industriju osiguranja, zahvaljujući inovativnim tehnologija u kombinaciji s izvanrednom korisničkom podrškom uvršteno je od strane magazina „Insurance CIO Outlook“, među top 10 poslovna rješenja u 2016. godini, specijaliziranih za upravljanje poslovanjem u osiguravajućim kućama.

Renomirani poslovni časopis „Insurance CIO Outlook“ koji u svakom broju piše o  najnovijim trendovima i tehnologijama razvijenim za osnaživanje i unaprjeđenje poslovanja osiguratelja, objavio je svoje godišnje posebno izdanje časopisa u kojem predstavlja  10 najboljih ponuđača poslovnih rješenja za upravljanje policama. Među najboljima su uvrštena rješenja koja u mogućnost odgovoriti na potrebe osiguravatelja za poslovnim rješenjem koje je isplativo i fleksibilno, te koje donosi dodanu vrijednost industriji osiguranja.  

Image source: http://www.insuranceciooutlook.com/magazines/April/2016/

 

U travanjskom izdanju časopisa istaknuli su da je današnja industrija osiguranja više nego ikada izložena promjenama i konsolidacijama. Zaključuju kako je najvažnija komponenta poduzeća na tržištu osiguranja da učinkovito pojednostave i unaprijede svoje poslovne procese. Neefikasnost poslovnog rješenja za upravljanje policama predstavlja veliku prepreku za rast i razvoj osiguravajućih kompanija. 

Kako bi se osiguravajućim kompanijama pomoglo učinkovitije prilagoditi tržišnim promjenama, Adactin regionalni tim je radio više od 10 godina na razvoju i implementacijama AdInsure rješenja, pouzdanog alata za integracije podataka i sinergiju upravljanja prodajom, marketingom i klijentima u industriji osiguranja. 

U intervjuu za časopis „Insurance CIO Outlook“ Matej Pfajfar, izvršni direktor za razvoj poslovnih rješenja za financijska poduzeća, je naglasio da konfiguracijske mogućnosti AdInsurea omogućuju fleksibilnost i pritom smanjuju ukupne troškove Adactinih klijenata. 

Da je kvaliteta proizvoda prepoznata na svjetskoj razini potvrđuje činjenica da trenutno 19 osiguravajućih poduzeća iz 9 zemalja koriste Adactino specijalizirano poslovno rješenje posebno  za ovu vrstu industrije. 

Međutim, Adacta ide korak dalje u svom konstantnom razvoju i obogaćenju AdInsure rješenja, te dizajnira modele za Customer Relationship Management and Business Intelligence (CRM & BI) za industriju osiguranja.


„Predviđamo da će industrija osiguranja zahtijevati nove pristupe poslovanja kao što su >>pay-per-use<< osiguranje, >>peer-to-peer<< sklapanje osiguranja i >>tailor made<< proizvodi“, ističe Pfajfar i dodaje: „Naši planovi također uključuju veća unaprjeđenja našeg portfelja, postavljanje globalne partnerske mreže i proširenje naše tržišne prisutnosti kako bi postali globalni ponuđač rješenja u industriji osiguranja.“

Cijeli intervju pročitajte ovdje | Stranice 16&17

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas