Adacta | Gold ERP i CRM Microsoft Partner & Qlik Certified Solution Provider
Adactine novosti

Adacta uspješno prošla testiranja za vlastite Microsoft Dynamics add-onove

Adactini add-onovi su u siječnju ove godine uspješno prošli Microsoftov 'Software Solution Test' za Microsoft Dynamics proizvode, test koji predstavlja glavni uvjet za stjecanje statusa 'Certified for Microsoft Dynamics'.

'Certified for Microsoft Dynamics' je najviši standard za programska rješenja razvijena od strane Microsoft partnerskih poduzeća. Ovaj certifikat predstavlja značajno priznanje u podizanju standarda za programska rješenja razvijena od partnera za poslovne aplikacije specijalizirane za određenu industrijsku granu. Neki od parametara rješenja koji se provjeravaju kako bi se uspješno prošla faza testiranja uključuju visoku kvalitetu razvoja i kompatibilnost s Microsoft Dynamics proizvodima. Službeno testiranje je provedeno od strane tvrtke Lionbridge koja je specijalizirana za provođenje detaljnih testiranja specijaliziranih rješenja za Microsoft Dynamics.

Adacta je također ponovno stekla status 'Microsoft Certified Partner' s ISV kompetencijom.

„Zahtijevajući od programskog rješenja da zadovolji naše najviše standarde, Microsoft garantira klijentima da ova certificirana rješenja besprijekorno rade s njihovim kupljenim Microsoft Dynamics proizvodima,“ kaže Doug Kennedy, potpredsjednik za Microsoft Dynamics Partnere. Microsoft čestita Adacti na rezultatima testiranja programskih rješenja i želi uspješno stjecanje oznake 'Certified for Microsoft Dynamics'.

Adactini add-onovi koji su uključeni u postupak su sljedeći:

  • Lokalizacija za Adriatic regiju
  • Napredne lokalizacijske funkcionalnosti
  • Object Version Control 
  • Billing
  • Ljudski resursi i obračun plaća

Detaljne informacije o spomenutim add-onovima i sadržaju istih možete očekivati u sljedećim brojevima newslettera.

O Lionbridgeu

Lionbridge Technologies, Inc (NASDAQ: LIOX) je pružatelj globalizacijskih i offshoring usluga, uključujući VeriTest usluge testiranja softwarea. Sa sjedištem u Waltham, Massachusetts, Lionbridge radi u centrima za softverska rješenja u 26 zemalja i pruža usluge pod brandom Lionbridge i VeriTest. Za više informacija posjetite http://www.lionbridge.com.

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas