ERP rješenja za maloprodaju
Adactine novosti

Adacta postala LS Retail Gold partner za 2016. godinu

Tvrtka Adacta, zahvaljujući iskustvu svojih stručnjaka i rezultata postignutih u prodaji rješenja za maloprodaju stekla je status Zlatnog partnera tvrtke LS Retail za 2016. godinu.

LS Retail softversko je rješenje za maloprodaju u okviru Microsoft Dynamics NAV sustava za upravljanje resursima tvrtke i sastavni je dio mnogih Adactinih projekata u industrijama maloprodaje i ugostiteljstva u Srbiji, kao i u regiji. LS Retail rješenje implementirano je u više od 120 zemalja, u više od 3700 poduzeća s 55.000 prodavaonica. Status „LS Retail Gold“ osvaja se na temelju rezultata postignutih u prodaji i plasmanu rješenja, ispunjavanja visokih standarda u pružanju usluga i podršci klijentima, kao i zadovoljavanja strogih kriterija u radu i posvećenosti kao partnera tvrtke LS Retail.

„Drago nam je što smo statusima zlatnog Microsoft ERP i CRM partnera dodali još jedno priznanje u istom rangu. LS Retal Gold status potvrđuje Adactinu stručnost i konkurentnost u implementacijama specijaliziranih, namjenskih rješenja za pojedine industrije na širem regionalnom tržištu“, izjavio je tim povodom Ivan Đolić, direktor prodaje Adacta Srbija

„LS Retail sa zadovoljstvom nagrađuje tvrtku Adacta za odličan rad u prethodnim godinama i napredak u okviru LS Retail partnerske mreže. Naši zlatni partneri obavili su izvanredan posao pružajući pomoć i podršku klijentima u ostvarenju poslovnih ciljeva – i zbog lojalnosti i pokazanih performansi zaslužuju našu najvišu ocjenu“, zaključio je Magnus Norddahl, generalni direktor tvrtke LS Retail.

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas