LS Retail Gold Partner
Adactine novosti

Adacta ponovno proglašena LS Retail Gold Partnerom

Sa zadovoljstvom objavljujemo da smo i ove godine od strane našeg partnera LS Retail, svjetsko vodećeg ponuđača poslovno- informacijskih rješenja za maloprodaju i ugostiteljstvo, proglašeni elitnim statusom LS Retail Gold Partner 2017.  

LS Retail Gold partneri imaju posebno mjesto unutar partnerske mreže i to postižu kroz izuzetno uspješno poslovanje u prodaji, uslugama i podršci korisnicima LS Retail rješenja. Ova istaknuta zajednica Gold Partnera treba konstanto osigurati iznimnu razinu usluga i korisničku podršku te zadovoljiti zahtjeve i kriterije poslovnih rezultata i odgovornosti koje se zahtijevaju od LS Retail partnera.

„LS Retail Gold partneri su bitni dio naše partnerske mreže. Zahtjevi za dostići tu partnersku razinu su vrlo strogi i ova nagrada je dokaz vrijednosti ovih partnera“, kaže Magnus Norddahl, CEO i predsjednik uprave LS Retail-a. „Naši Gold partneri su pokazali veliku predanost partnerstvu s LS Retail-om a to je jedan od glavnih razloga našeg osobnog uspjeha. LS Retail-u je veliko zadovoljstvo i čast nagraditi Adactu za svoja iznimna postignuća u proteklih godinu dana.“

O LS Retail-u

LS Retail je jedan od vodećih ponuđača all-in-one poslovno-informacijskih rješenja za maloprodajna i ugostiteljska poduzeća svih veličina. 

Već više od dva desetljeća razvijaju na tržištu vodeća poslovno-informacijska rješenja koje trenutno koriste trgovci i ugostitelji diljem 130 država uz podršku od preko 260 certificiranih Microsoft i LS Retail partnera u više od 75 zemalja.
Na temelju njihovog znanja i iskustva u maloprodaji i FMCG industriji oni nude efikasna rješenja za upravljanje složenih operativnih zahtjeva organizacije unutar različitih područja kao što su: moda, elektronika, namještaj, duty free, restorani, kafići i mnogo drugih.

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas