ADACTA | Online event 29.4.2020.
Adacta novosti

Adacta online event: The new beginning

Pridružite nam se 29. travnja 2020. godine na Microsoft Teams online eventu gdje ćemo zajedno s gostima i klijentima iz tvrtki GEN-I, Valamar, Unisol, Oraclum Intelligence Systems i EY-Parthenon podijeliti priče, iskustva i razmišljanja o trenutnoj poslovnoj situaciji i svim promjenama i novim prilikama koje se pružaju u nadolazećem razdoblju.

Kraj svijeta kakvog poznajemo? Poziv na promjenu ili upozorenje? Prilika za novi početak s istinskim vrijednostima okrenutim prema brizi za druge, životu i demokraciji? Bez obzira na to hoćemo li prepoznati značenje ove krize ili ne, jedna stvar je neizbježna – naš život i poslovanje promijenit će se zauvijek. Pitanje je samo, jesmo li spremni na promjenu i kako ćemo upravljati promjenama?

Poslovanje se promijenilo, možda zauvijek, zbog krize prouzročene virusom COVID-19. Dok je zatvaranje granica i sve ostale mjere, spasilo milijune života, istovremeno je izvršilo ogroman pritisak na industrije poput ugostiteljstva, turizma, proizvodnje, energetike, modnu industriju i dobavljače hrane. Zapravo, niti jedna industrija nije ostala imuna na promjene prouzrokovanje ovom zdravstvenom i financijskom krizom.

Možemo li prevladati trenutne izazove? Je li ovo novi početak za sve nas?

Pridružite nam se na prvom Adacta online eventu gdje ćemo zajedno s klijentima iz tvrtki GEN-I, Unisol i Valamar podijeliti priče, iskustva i razmišljanja o trenutnoj poslovnoj situaciji i svim promjenama i novim mogućnostima koje se pružaju u nadolazećem razdoblju. Gospodin Domen Zadravec iz tvrtke EY-Parthenon na početku samog događaja dati će nam makroekonomski pogled na cijelu situaciju, osvrt na to kako će se trenutna situacija odraziti na pojedine industrije u regiji i što kao društvo možemo očekivati u narednom razdoblju.

Kakav je utjecaj virusa COVID-19 na tvrtke iz različitih industrija? Koje su mjere do sada poduzeli? Postoje li neke nove prilike na horizontu? Samo su neka od pitanja na koja ćemo pokušati odgovoriti kroz panel diskusiju koju će predvoditi naš gost Vuk Vuković, ekonomski stručnjak i izvršni direktor tvrtke Oraclum Intelligence Systems.

Pridružite nam se 29. travnja 2020. godine na online eventu pod nazivom „The new beginning“. Događaj će se održati putem platforme Microsoft Teams u razdoblju od 15:00 do 16:30 sati.

Sudjelovanje je besplatno, ali je potrebna prethodna prijava na događaj. 

Program

15:00 – 15:05 Uvodni pozdrav (Ivan Đolić, Country Manager, ADACTA)
15:05 – 15:35 Uvodna prezentacija konzultantske kuće EY kao pregled trenutne situacije, utjecaj na ekonomiju i pojedine industrije i očekivanja od nadolazećeg razdoblja (Domen Zadravec, Partner, EY-Parthenon)
15:35 – 16:20 Panel diskusija

16:20 – 16:30 Pitanja publike i završne riječi

Prijava

Prijave za događaj "The new beginning" su zatvorene. Snimci događaja možete pristupiti ovdje

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas