Adacta | Gold ERP i CRM Microsoft Partner & Qlik Certified Solution Provider
Adactine novosti

Adacta nagrađena s najboljim Qlik partner statusom - Qlik Elite Solution Provider za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju

Adacta je nagrađena s najboljim Qlik statusom i s time uvrštena u ekskluzivni krug Qlik Elite Partners.

Adacta se pridružila elitnom klubu Qlikovih partnera

Ovo priznanje je Adacta osvojila zahvaljujući izvrsnim poslovnim uspjesima u implementaciji Qlikovih alata za poslovnu inteligenciju i analitiku u više od 100 kompanija u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Adacta je Qlik partner već preko 10 godina u kojih je izgradila uspješan tim certificiranih stručnjaka za poslovnu analitiku. Adactin tim poslovnih analitičara pomaže kompanijama u cijeloj regiji u implementaciji i upotrebi jedne od najboljih svjetskih platformi za poslovnu inteligenciju.

Adacta je jedini Qlik partner u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji koji je nagrađena elitnim statusom i jedan od samo nekoliko odabranih partnera u široj CEE regiji koji je stekao ovaj partnerski status.

Vrlo uspješna poslovna godina 2016. s velikim brojem novih Qlik implementacija

Za Adactin BI tim 2016. godina bila je ponovno vrlo uspješna. Uz mnogobrojne nove projekte, Adacta je potvrdila i učvrstila svoju poziciju kao jedan od vodećih ponuđača rješenja za poslovnu inteligenciju koji pomaže kompanijama u regiji, neovisno o njihovoj veličini ili industriji, da izvuku za sebe najveći mogući potencijal iz Qlikovih rješenja.

Što donosi Qlik Elite status?

Pored jasnog dokaza o našem poslovnom uspjehu u prošlosti, Qlik Elite status uvjetuje snažnu predanost od strane Adacte za daljnji razvoj inovativnih BI rješenja, razvitak specifičnih znanja prema raznim industrijama i ulaganje u ljude i nove tehnologije. Stečeni status će Adactinom BI timu u buduće omogućiti daljnje jačanje svoje pozicije kao specijalist za savjetovanje i implementaciju sveobuhvatnih BI rješenja za analizu, izvještavanje i planiranje. 

„Vrlo smo ponosni na naš novi status - postati jedan od Qlik Elite partnera rezultat je dugogodišnjeg napornog rada našeg regionalnog BI tima. Za poduzeća koja traže pouzdanog i iskusnog partnera za BI rješenja, Adactin Elite status predstavlja jamstvo da će surađivati s profesionalnim i iskusnim timom BI stručnjaka. Budući da je Qlikovo rješenje među najboljim svjetskim BI alatima, korisnici će također dobiti rješenje koje će odgovarati potrebama i zahtjevima prilagođeno specifičnostima svakog poduzeća.“  Anže Mis, Regionalni BI direktor, Adacta Grupa.

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas