HR Days 2019
Adacta novosti

Adacta na sedmoj HR Days konferenciji u Rovinju

Prošloga tjedna, od 11. do 12. travnja 2019. održana je HR Days konferencija o ljudskim resursima čiji je grad domaćin tradicionalno već sedmu godinu zaredom bio Rovinj.

Dinamična dva dana najveće regionalne HR konferencije protekla su u znaku leadershipa i razvoja, tehnologije i inovacija te umijeća regrutiranja. Bogati program konferencije sastojao se od predavanja, radionica i okruglih stolova. 

undefined

Ben Renshaw, vodeći leadership stručnjak kojemu je rad s nekim od najvećih svjetskih kompanija poput Coca-Cole donio svjetsko priznanje, kroz praktične korake objasnio je kako usmjeriti svoje misli u pravcu liderstva sa svrhom. U svom predavanju na temu „Vodstvo sa svrhom - Svrhovito vodstvo nastaje na točki susreta talenta i strasti“ istaknuo je važnost preuzimanja uloge prisutnog i aktivnog lidera.

Utjecaj umjetne inteligencije na budućnost rada

Umjetna inteligencija, donedavno tek predmet teorijskih rasprava, postaje sve veći izazov koji nikako neće zaobići ni tržište rada i načine upravljanja ljudskim resursima. Prof. dr. Kai Reinhardt u svom predavanju „Budućnost rada: Kako će tehnologija umjetne inteligencije promijeniti korporativno upravljanje ljudskim potencijalima“ pružio je ključne uvide u najnovija istraživanja o načinima na koje će umjetna inteligencija promijeniti ljudske resurse te kako se HR menadžeri mogu za njih pripremiti.

Svoja iskustva, znanja i predviđanja kroz zanimljiva predavanja podijelili su i Krysia Sommers, Alan Žepac, Rohit Joshi te ostali svjetski i domaći stručnjaci. 

Adacta predstavila novo rješenje za upravljanje talentima

Adacta je kao jedan od sponzora ovogodišnje konferencije predstavila novo rješenje za talent menadžment u svom portfelju usluga. Cornerstone OnDemand već šestu godinu za redom vodeće je rješenje prema Gartner Magic Quadrantu u segmentu rješenja namjenih upravljanju ljudskim resursima. Osim strateškog partnera, Adacta je postala dio zajednice od preko 40 milijuna zadovoljnih korisnika diljem svijeta koji se oslanjaju na ovo rješenje u dijelu privlačenja, zapošljavanja, razvijanja i zadržavanja talenata.  

undefined


Za sudionike konferencije Adacta je pripremila iznenađenja te posebno razveselila jednu sretnu dobitnicu koja je u nagradnoj igri osvojila vikend putovanje u Dubrovnik za dvije osobe u organizaciji Adacte i Cornerstonea.

Za više informacija pročitajte: Cornerstone OnDemand rješenje za talent menadžment


Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas