Poslovna analiza
Adactine novosti

Adacta na 4. ICV kongresu kontrolera u Srbiji

Adacta, jedan od već tradicionalnih sponzora, na 4. ICV kongresu kontrolera predstavit će Qlik Sense, kao i način na koji je BI rješenje poboljšalo poslovne procese u kompaniji Forma Ideale.

Četvrtu godinu zaredom, Međunarodna udruga kontrolera (ICV) i Centar za upravljanje Srbija (MCB) organiziraju kongres posvećen kontrolerima i razvoju kontrolinga u Srbiji. Kongres predstavlja središnji događaj u kontrolingu, koji okuplja više od 450 kontrolera i financijskih menadžera iz cijele regije. Kongres će se održati 20. svibnja u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Kako je Qlik Sense najnoviji proizvod tvrtke QlikTech, Adacta je na ovogodišnjem kongresu odlučila predstaviti sve prednosti Qlik Sense rješenja za kontrolere i stručnjake iz područja financija. Kao jedini Qlik partner u ovom dijelu regije, Adacta će sudionicima pokazati kako da donesu ispravne odluke na temelju vlastitih podataka. 

Polaznici će na kongresu također imati priliku slušati 23 inspirativna izlagača i primjere iz prakse. Među njima, Nemanja Čukić, zamjenik direktora maloprodaje u tvrtki Forma Ideale, pričat će o BI-u. Pokušat će objasniti na koji je način Qlik rješenje poboljšalo poslovni proces unutar tvrtke Forma Ideale.

Kongres će imati i tri panela:

  • IT – kako IT može pomoći kontrolerima?
  • CEO – što menadžer očekuje od kontrolera?
  • MNC – kako stranim multinacionalnim poduzećima pomaže razvoj kontrolinga u Srbiji?

O ICV-u

Međunarodna udruga kontrolera najveća je svjetska organizacija kontrolera sa sjedištem u Njemačkoj. ICV ima više o 8000 članova u 20 zemalja. U Srbiji ICV ima više od 250 članova i jedna je od najvećih radnih skupina. ICV postoji od 1975. godine te je sinonim za kontroling, odnosno njemačku filozofiju postizanja ciljeva.

 

 

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas