Adacta osvojila nagradu Microsoft Country partner of the Year
Adacta novosti

Adacta je proglašena Microsoft partnerom godine

2019 Microsoft Partner of the Year nagradu osvojila je Adacta Slovenija! Nagrada je službeno uručena na Microsoft Inspire konferenciji u Las Vegasu.

Prema službenom priopćenju Microsofta, Adacta je ''nagrađena među zlatnim Microsoft partnerima za demonstraciju izvrsnosti u inovacijama i implementaciji korisničkih rješenja temeljenih na Microsoft tehnologiji''.
Više od 2,900 sudionika iz 115 zemalja diljem svijeta prijavilo se za različite kategorije nagrada, a Adacta je ponosna što je unatoč velikoj konkurenciji uspjela osvojiti nagradu.

Nagrada Microsoft Country partner of the Year nagrađuje partnere na razini zemlje koji su pokazali poslovnu izvrsnost u pružanju Microsoft rješenja brojnim korisnicima tijekom protekle godine.

undefined

Svečanost dodijele nagrade održana je u Las Vegasu početkom srpnja 2019. u sklopu Microsoft Inspire konferencije.

'' Čast nam je što smo Adactu prepoznali kao Microsoft partnera godine u Sloveniji. Adacta se istaknula kao uzorni partner, pokazujući izvanrednu stručnost i inovativnost kako bi pomogla korisnicima da postignu više.''

- Gavriella Schuster, corporate vice president, One Commercial Partner, Microsoft Corp.

'' U Adacti težimo pružiti najbolja inovativna rješenja za naše klijente koji žele digitalno transformirati svoje poslovanje na ovom promjenjivom i dinamičnom poslovnom tržištu. Osvajanje nagrade Microsoft Country Partner of the Year priznanje je za naporan rad svih naših zaposlenika i jasna potvrda naše stručnosti i inovativnosti.''

- Blaž Strle, CEO, Adacta d.o.o.

Blaž Strle, predsjednik Uprave Adacte, prisustvovao je svečanosti dodjele i primio nagradu u društvu dobitnika iz cijelog svijeta na konferenciji Microsoft Inspire u Las Vegasu 15. srpnja 2019. godine.

undefined

Blaž Strle, CEO i Igor Tasić, Regional CRM director na svečanosti dodjele nagrada, Microsoft Inspire konferencija, Las Vegas

O Adacti

Adacta je vodeći Microsoft Dynamics i Qlik partner za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju te jedan od vodećih pružatelja rješenja za industriju osiguranja u CEE regiji. Adacta je do sada dva puta bila članica Microsoft Presidents kluba (2011. i 2016.) i dva puta je osvojila nagradu Microsoft Country Partner of the Year (2011. i 2019.) s Gold CRM, ERP i Cloud kompetencijama.

Pročitajte više

Partner of the Year nagrade: https://partner.microsoft.com/en-us/inspire/awards

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas