Adacta | Gold ERP i CRM Microsoft Partner & Qlik Certified Solution Provider
Adacta novosti

Adacta će se pridružiti skupini od preko 40 milijuna zadovoljnih korisnika Cornerstone rješenja

Uloga odjela ljudskih resursa u današnjem poslovanju se mijenja. HR specijalisti su prisiljeni baviti se marketingom, dizajnom i traži se od njih da budu stručnjaci za ponudu i potražnju na tržištu rada. Kao i brojne kompanije, Adacta se također nalazi u tzv. ratu na talente.

Rat na talente ne odnosi se samo na utrku u privlačenju novih talenata, već i na zadržavanje postojećih zaposlenika. Zbog toga smo u Adacti odlučili implementirati Cornerstone OnDemand rješenje za upravljanje talentima kako bi nam se znatno olakšao posao u ratu na talente.

U slijedećih nekoliko mjeseci naši zaposlenici u 5 različitih zemalja dobit će pristup HR softver rješenju koje je Garner prepoznao kao vodeće rješenje za Talent Management.

ŠTO OČEKUJEMO OD CORNERSTONE RJEŠENJA

“Glavni izazov koji će odrediti budućnost ljudskih resursa je kvaliteta odnosa između zaposlenika i poslodavaca. Kvaliteta odnosa može se poboljšati u smislu jačih, dugotrajnijih odnosa, gdje se poslodavac doživljava kao pouzdan partner u osobnom razvoju karijere. Prethodnih godina HR je učinio mnogo istraživanja o načinima rješavanja problema kulture i performansi unutar poslovnog okruženja. Trenutno je fokus stavljen na tehnologiju i na to kako ona može koristiti u pronalaženju, povezivanju i angažiranju ljudi te što učiniti kad se te stvari dogode.
Zbog toga je softver ključan! Štedi vrijeme menadžera i HR odjela kroz automatizaciju, ali također pomaže u HR procesima koji omogućuju bolje zapošljavanje, uključivanje, planiranje, upravljanje proračunom i donošenje odluka. Godinama se softver za ljudske resurse predstavljao kao alat za svakodnevne zadatke, ali će u budućnosti on predstavljati način rada. Cornerstone OnDemand je najsuvremeniji softver za upravljanje ljudskim resursima i vjerujemo kako će nam pomoći da budemo produktivniji i usmjereniji na zaposlenike. “

                                 Svetlana Savić, HR menadžer, Adacta Beograd

Veselimo se činjenici da ćemo među prvim kompanijama u regiji iskusiti sve koristi koje pruža Cornerstone OnDemand rješenje.

Saznajte više o strateškom partnerstvu Adacte i Cornerstone OnDemand ovdje.
Saznajte više o Talent management rješenju.

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas