Microsoft Dynamics NAV
Adacta novosti

Adacta dobila prestižno priznanje "Microsoft President's Club"

Adacta, vodeći Microsoft Dynamics partner u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji je za svoja postignuća u razvoju i implementaciji poslovnih rješenja iz obitelji Microsoft Dynamics (Dynamics NAV, Dynamics AX i Dynamics CRM) nagrađena ulaskom u prestižni Microsoft President's Club za 2016. godinu.

Prestižno priznanje je Adacti uručeno na Microsoftovoj svjetskoj partnerskoj konferenciji, koja je održana u srpnju u Torontu (WPC – World Partner Conference) i koja je ove godine okupila više od 16.000 sudionika iz 144 zemlje.

Što je Microsoft President's Club?

 Microsoft President's Club okuplja TOP 5% svjetskih partnera iz segmenta Microsoft poslovnih rješenja. Članstvom u klubu nagrađeni su oni Microsoftovi partneri koji uz ostvarenje najboljih rezultata na svjetskoj razini pokažu predanost rastu i razvoju, postizanju zadanih ciljeva uz zadovoljstvo korisnika i postavljanju dobre poslovne prakse u implementaciji Dynamics NAV, Dynamics AX i Dynamics CRM poslovnih rješenja.

Povodom ovogodišnjeg izbora za članstvo, obratio se i gospodin Frank Holland, corporate Vice President, Microsoft Business Solutions Sales & Partners:

Svake godine prepoznajemo i nagrađujemo Microsoft Dynamics partnere iz cijelog svijeta za postignute izvanredne rezultate u području poslovnih rješenja. Nagrađeni partneri kroz svoju stručnost i posvećenost svojim klijentima pomažu u ostvarivanju odličnih poslovnih rezultata. Microsoftu je čast nagraditi poduzeće Adacta članstvom u Microsoft President's Club-u za postignute rezultate i posvećenost razvoju Microsoft Dynamics rješenja u protekloj godini.“

Što Adacti donosi članstvo u Microsoft President's Club-u

Adacta, kao jedini Microsoft partner u ovom dijelu Europe kojem je dodijeljeno priznanje, ulaskom u ovaj prestižni klub postaje dio istaknute partnerske mreže koju čine najbolji Microsoft partneri na svjetskoj razini. Zahvaljujući članstvu, Adacta ima pristup najnovijim Microsoft rješenjima te priliku za prisustvovanje testiranjima najnovijih platformi, rješenja i aplikacija te integracija s drugim vodećim Microsoft partnerima, razmjenu iskustava i najboljih praksi, kao i stjecanje novih vještina.

Popis svih Microsoft Dynamic's partnera koji su se pridružili Microsoft President's Club-u.

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas