ADACTA | How to win?
Adacta novosti

ADACTA CRM event: How to win in business?

Nakon što ste se pobrinuli za zdravlje i sigurnost svojih zaposlenih i klijenta, vrijeme je da pronađete rješenje kako zaštiti i povećati svoje prihode u nadolazećoj ekonomskoj krizi. Sposobnost rasta poslovanja bit će vaša snaga u ovoj borbi.

Trenutna svjetska zdravstvena i financijska kriza pokazala nam je kako je lako promijeniti navike, prisiljavajući B2B poduzeća da transformiraju kupovno iskustvo i izgrade nikad važniji odnos povjerenja sa svojim klijentima. Najveći izazov prodajnog odjela oduvijek je bio kreiranje prodajnih prilika koje će od potencijalnih stvoriti lojalne klijente. Novonastala situacija uvelike je otežala pronalazak novih, potencijalnih klijenata koji se, kako bi zaštitili svoje poslovanje, odlučuju na uštede u troškovima. Također, zbog mjera socijalne distance brojne interakcije koje su se prije odvijale licem u lice (kao i naši eventi) sada su zamijenjene komunikacijom na digitalnim kanalima na kojima klijenti očekuju brzinu, transparentnost i visoku razinu stručnosti.

OTKRIJTE SVOJE POSLOVNE PRILIKE UZ POMOĆ MICROSOFT I LINKEDIN RJEŠENJA

Pridružite nam se 28. svibnja 2020. na Adacta CRM eventu „How to win in business?“ i saznajte kako sami možete kreirati svoje prodajne prilike koristeći vodeća rješenja koja će vam pomoći da oduševite svoje klijente u svakoj fazi donošenja kupovne odluke.

S našim gostujućim predavačem Robertom Buljevićem iz poduzeća Veracomp, pokazat ćemo vam kako mala i srednja poduzeća iz B2B sektora mogu digitalizirati svoje prodajne procese, povećati produktivnost i stvoriti jedinstveno korisničko iskustvo implementirajući Microsoft Dynamics for Sales i njegovom integracijom s LinkedIn Sales Navigator alatom.

IZ OVE KRIZE MOŽETE IZAĆI KAO POBJEDNICI

Ne postoji jedinstveni vodič kako voditi poslovanje tijekom krize. Čak i kad nismo sigurni koja je ispravna odluka, uvijek postoji povijest koja nam može pokazati koja je odluka najbolja. Oleg Maštruko, urednik časopisa Mreža, u svom predavanju vratit će nas nekoliko stotina godina unazad kako bi nas podsjetio da će nas odluke koje donesemo tijekom krize definirati kao pobjednika ili gubitnika jednom kada kriza prođe.

PRIDRUŽITE NAM SE NA CRM ONLINE EVENTU

Event je namjenjen voditeljima prodaje u malim i srednjim B2B poduzećima, ali i svim ostalima koji aktivno sudjeluju u kreiranju prodajnih prilika i prodajnom procesu. Pridružite nam se 28. svibnja 2020. godine na CRM eventu „How to win in business?“ koji će se održati na Microsoft Teams platformi s početkom u 15 sati. Sva predavanja bit će na engleskom jeziku.

PROGRAM

15:00 - 15:05 Opening note (Alan Uzelac, Sales Consultant, ADACTA Hrvatska)
15:05 - 15:20 Client story: Veracomp (Robert Buljević, CTO, Veracomp)
15:20 - 15:45 Demo and presentation: "Discover your opportunities using Microsoft and LinkedIn." (Alan Uzelac, Sales Consultant, ADACTA Hrvatska)
15:45 - 16:00 Guest presentation: "Decisions under pressure: Ways to win, ways to lose." (Oleg Maštruko, Editor in Chief, Mreža magazine)

PREDAVAČI

Robert Buljević je direktor tehničke podrške u Veracompu gdje vodi tim za podršku prodaji. Prošao je put od Support do Presales inženjera te ima dugogodišnje iskustvo u prodaji, implementaciji i podršci za enterprise IT rješenja, posebno iz domene mrežne i aplikacijske sigurnosti sadržaja (antimalware, antispam, dlp).

Oleg Maštruko je glavni urednik i kolumnist magazina i weba za IT profesionalce Mreža, izvršni producent serije evenata Mreža Smart Day, i direktor nekoliko poslovnih konferencija. Objavio je devet knjiga koje pokrivaju širok spektar tema (IT, fotografije, putovanja), te šest online putopisnih projekata.

REGISTRACIJA

Sudjelovanje na eventu je besplatno, ali je potrebna prethodna prijava

Ako nekoliko minuta nakon prijave na Vašu email adresu ne stigne potvrda prijave, molimo Vas da provjerite neželjenu poštu. U slučaju poteškoća prilikom prijave javite nam se putem email-a na marketing@adacta.hr.

REGISTRACIJA


Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas