Adacta | Vijesti
Adacta Novosti

Saznajte što je novo kod nas. Proučite naše BLOG novosti, VIJESTI  i sve prošle i nadolazeće DOGAĐAJE. 

Podatkovna pismenost - zaboravljamo li na nju dok tražimo spas u podacima?

Uvođenje BI rješenja u tvrtkama često se svede na to da jedna tehnologija zamijeni drugu tehnologiju jer se zanemaruje najvažnija komponenta implementacije: ljudi, njihova znanja i promišljeni pristup podacima.

Saznajte više >>
8. Adacta godišnji susret - „Intelligent business“

Osmi Adacta godišnji susret okupio je ključne partnere i ljude iz domaće i regionalne ICT zajednice. Tema susreta objedinila je ICT novosti i tehnološke trendove u poslovanju s novostima vezanim uz društvo, ljudski potencijal, inovativnost i transformaciju poslovanja u doba umjetne inteligencije.

Saznajte više >>
Adacta širi poslovanje na zapadnoeuropska tržišta uz pomoć austrijsko-njemačkog strateškog investitora

Adacta, vodeći partner Microsoft Dynamicsa, Qlika i Cornerstona u regiji sklopila je ugovor s tvrtkom BE-terna, jednim od vodećih partnera Microsofta i Infora za implementaciju poslovnih rješenja, čime nastavlja svoju strategiju širenja na zapadnoeuropska tržišta.

Saznajte više >>
Bitka između CIS-a, ERP-a i CRM-a za usmjerenost na korisnika

Komunalni i energetski sektor odličan je primjer industrije u kojoj stvarno uspješna poduzeća razumiju razliku između procesa usmjerenog na korisnika i onoga što možete biti opisano kao transakcijski proces. Ukoliko ne razumijete ovu razliku, vaše poduzeće sigurno neće uspjeti dugoročno.

Saznajte više >>
Prelazak s Dynamics NAV rješenja na novo Business Central rješenje - najčešća pitanja i odgovori

Microsoft je predstavio na tržištu novo ERP rješenje za mala i srednja poduzeća - Dynamics 365 Business Central (BC). Kao nasljednik već poznatog Dynamics NAV poslovnog rješenja, Business Central sadrži sve standardne funkcionalnosti svog prethodnika, ali sa sobom donosi i niz dodatnih funkcionalnosti suvremenog ERP rješenja koje je razvijeno na novoj tehnologiji s naglaskom na poslovanje u oblaku.

Saznajte više >>
Postanite poduzeće orijentirano na klijenta uz pomoć naprednih funkcionalnosti pozivnog centra i CRM sustava

Za veliki broj poduzeća, mali i veliki sustavi za upravljanje odnosima s klijetima (eng. customer relationship management- CRM) najvažniji su za ostvarivanje kontakta s korisnicima. Međutim, u današnje doba poseban naglasak se stavlja na pozivni centar jer je vrlo vjerojatno da ćete tamo ostvariti prvi kontakt s korisnikom.

Saznajte više >>
Kako umjetna inteligencija mijenja hotelijerski sektor

Usluge unaprijeđene umjetnom inteligencijom (eng. Artificial intelligence- AI) već su promijenile način poslovanja nekih industrija, a hotelijerski sektor sve brže ide u korak s tim promjenama. Dosadašnji razvoj tehnologije omogućio je da se putni i smještajni aranžmani rezerviraju u nekoliko klikova, što je povećalo dostupnost mnogih odredišta.

Saznajte više >>
Adacta je proglašena Microsoft partnerom godine

2019 Microsoft Partner of the Year nagradu osvojila je Adacta Slovenija! Nagrada je službeno uručena na Microsoft Inspire konferenciji u Las Vegasu.

Saznajte više >>
Tri prioriteta za upravljanje ljudskim potencijalima u 2019. godini

U novom istraživanju poduzeća Gartner razmotrene su tri glavne inicijative HR menadžera u 2019. godini. Pročitajte u nastavku koja su tri prioriteta za upravljanje ljudskim potencijalima u 2019. godini.

Saznajte više >>
Komunalni i energetski sektor može pružiti zanimljivo iskustvo kako bi povećao zadovoljstvo korisnika

Sektor komunalnih i energetskih usluga nalazi se u jedinstvenoj točki svoje povijesti. Deregulacija tržišta, nova konkurencija i sve veća očekivanja korisnika znače da postojeća poduzeća moraju temeljito promijeniti svoje stajalište i početi se fokusirati na pitanja kao što su iskustvo i odnosi s klijentima te digitalna transformacija ako žele unaprijediti svoje poslovanje. Međutim, to nije laka promjena za tradicionalna poduzeća u komunalnom i energetskom sektoru čiji je fokus oduvijek bio na učinkovitosti opskrbe.

Saznajte više >>

Ostanite informirani

Prijavite se na naš newsletter koji šaljemo nekoliko puta godišnje i prvi saznajte informacije o novostima i događanjima kod nas. 

Prijava