Adacta | Vijesti
Adacta Novosti

Saznajte što je novo kod nas. Proučite naše BLOG novosti, VIJESTI  i sve prošle i nadolazeće DOGAĐAJE. 

Besplatne Cornerstone Cares edukacije

Cornerstone OnDemand kao odgovor na trenutnu situaciju uzrokovanu virusom COVID-19, pokrenuo je platformu koja nudi veliki broj besplatnih online video edukacija kojima možete pristupiti u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu.

Saznajte više >>
Najčešći problemi s kojima se suočavaju pozivni centri.

Poduzeća, ali i poslovni svijet općenito preferira korištenje riječ izazov umjesto problem. Suočavanje s izazovima podrazumijeva zadatak koji želimo i možemo savladati. Ipak, kad u tome procesu savladavanja izazova naiđemo na prepreku, ona se pojavljuje u obliku problema koji je potrebno riješiti. Razmotrimo neke od problema s kojima se suočavaju pozivni centri brojnih poduzeća.

Saznajte više >>
Učinkovito surađujte tijekom rada na daljinu uz pomoć Microsoft Teams aplikacije

Microsoft Teams predstavlja sveobuhvatno rješenje za organizaciju online sastanaka koji povezuje osobe, razgovore i sadržaj. Zajedno s aplikacijama koje su neophodne timovima za lakšu suradnju, Microsot Teams omogućava korisnicima da ostvare značajne uštede u vremenu i bolju usredotočenost kako bi postigli više u svom radu.

Saznajte više >>
Informacije o poslovanju ADACTE tijekom opasnosti od zaraze virusom COVID-19 (koronavirus)

Infekcija koronavirusom trenutno se brzo širi u mnogim zemljama diljem svijeta. Najvažnije je u ovom trenutku obuzdati epidemiju i zaštititi ljudski život.

Saznajte više >>
ADACTA je pokrenula svoj prvi radio: BE-readyo!

Petak, 3 sata su poslijepodne, koncentracija lagano pada, vikend samo što nije počeo, a onda na Microsoft Teams stiže poruka: „DJ KAS is in the houseeee“. Stavljaju se slušalice, traži se link na SharePointu, zvuk ide na maksimum, prekidaju se razgovori jer vrijeme je za BE-readyo DJ Friday!

Saznajte više >>
Nova suradnja ADACTE i eSTUDENTA

U sklopu svečanog otvorenja LUMEN Data Science natjecanja održana je panel rasprava pod nazivom "Data. Data Everywhere" na kojoj je sudjelovala i ADACTA kao jedan od partnera natjecanja.

Saznajte više >>
HR business breakfast u organizaciji ADACTE i AmChama

Adacta je u suradnji s Američkom gospodarskom komorom u Hrvatskoj održala događanje pod nazivom „Izazovi i trendovi u svijetu HR-a u nadolazećim godinama“. Događanje je okupilo HR profesionalce iz raznih poduzeća i industrija s ciljem razmijene znanja, ideja i iskustava na području upravljanja ljudskim potencijalima.

Saznajte više >>
Novi ERP projekt odveo Adactu na Jamajku

Iako se na popisu Adacta referenci nalazi 450 završenih projekata u 25 različitih država nismo mogli ni zamisliti da će se na tom popisu naći i Jamajka. Da, dobro ste pročitali, Jamajka! Kako izgleda implementacija ERP rješenja u zemlji na čiji spomen prvo pomislite na odmor i rajske plaže?

Saznajte više >>
Što je zajedničko tehnologiji budućnosti i hladnom pivu?

Kada razmišljamo o napretku tehnologije gotovo uvijek imamo na umu velike stvari poput robota koji će raditi većinu naših poslova. Ipak, tehnologija je tu da unaprijedi i one male užitke koji čine život ljepšim, kao što je odlazak na pivo s kolegama nakon posla koje je pritom ohlađeno na idealnoj temperaturi.

Saznajte više >>
Kupujete novi stroj? Jeste li razmišljali o optimalnom planiranju?

Rast poslovanja u kategoriji proizvodnje ovisi o sposobnosti tvrtke da proizvede što više proizvoda. Ako se broj narudžbi poveća i proizvodni kapaciteti dostignu maksimum radne sposobnosti, rukovodeći tim mora razmisliti o ulaganju u nove proizvode za povećanje proizvodnog kapaciteta.

Saznajte više >>

Ostanite informirani

Prijavite se na naš newsletter koji šaljemo nekoliko puta godišnje i prvi saznajte informacije o novostima i događanjima kod nas. 

Prijava