Adacta | Vijesti
Adacta Novosti

Saznajte što je novo kod nas.

Uplovite u moderan svijet poslovanja uz pomoć dokazanih tehnologija

Sve ide u oblak, pa tako i vaše ERP rješenje. A to je velika vijest čak i za instalacije u vašoj server sali.

Saznajte više >>
Osloniti se na WMS mogućnosti koje pruža MS Dynamics NAV ili odabrati integraciju između WMS sustava i NAV rješenja?

Donosimo vam pregled dva pristupa kojima možete pratiti vaš proces u skladištu i oko njega (WMS- Warehouse Management System).

Saznajte više >>
Održan meetup na temu Data Science i proizvodnja

U četvrtak 14. ožujka 2019. u prostorijama Algebra LAB-a održano je meetup druženje na temu data science i proizvodnja pod nazivom „Bridging the Gap Between Data Science and Manufacturing“. Cilj ovog meetupa bio je okupljanje data science stručnjaka i predstavnika iz proizvodnih tvrtki kako bi se razgovaralo o mogućnostima, izazovima i potencijalnim izvorima podataka povezanih s data science u proizvodnji.

Saznajte više >>
Adacta i ove godine ima predavače na WinDays konferenciji

WinDays konferencija, najveće regionalno poslovno- tehnološko okupljanje, u svom 19. izdanju održat će se od 2. do 5. travnja 2019. , a više od 2000 sudionika ove godine okupit će se na novoj lokaciji u Šibeniku.

Saznajte više >>
U FMCG industriji, BI rješenje osigurava brz uspjeh

Kako se tvrtke u industriji robe široke potrošnje (fast-moving consumer goods – FMCG) suočavaju s internetskom konkurencijom, konsolidacijom i regulatornim pritiscima, tako se sve više za poboljšanje poslovanja i brže donošenje boljih odluka okreću poslovnoj inteligenciji (business intelligence – BI). Opće je poznata činjenica da se potrošači preusmjeravaju na kupovinu putem interneta, a fizičkim trgovinama još jedino preostaje da pruže neku vrstu dodane vrijednosti ili da postanu skladište za preuzimanje robe naručene preko interneta.

Saznajte više >>
[EVENTS] Data Science Meetup - Bridging the Gap Between Data Science and Manufacturing

Pridružite nam se 14.3.2019. od 17-19h na meetup druženju pod nazivom "Bridging the Gap between Data Science and Manufacturing" koje organiziramo u suradnji s Data Science Economy Zagreb.

Saznajte više >>
Nemojte zanemariti prednosti Cloud ERP rješenja

96% Fortune 500 kompanija koristi Microsoftove cloud usluge u svom poslovanju za različite svrhe, a ERP sustavi nisu iznimka. Razlozi su vrlo jednostavni. Poslovanje u oblaku pruža poboljšanu sigurnost, niže i predvidljive troškove te širi raspon mogućnosti koje podržavaju vaše poslovanje. Ovakve prednosti jednostavno ne biste trebali zanemariti.

Saznajte više >>
Zašto odabrati Microsoft Dynamics 365 u oblaku

Na vašem putu prema digitalnoj transformaciji potreban vam je nov pristup koji uključuje poslovne aplikacije koje omogućavaju integraciju aplikacija, rješenja i usluga kako bi vam omogućilo sveobuhvatan pregled vašeg poslovanja i korisnika.

Saznajte više >>
Pristupite ozbiljno svojem poslovanju uz Dynamics 365 Business Central

Ukoliko ste mali ili srednji poduzetnik, postoji nekoliko znakova da možda prerastate svoju postojeću tehnologiju.

Saznajte više >>
Ulaganje u zaposlenike najpametnija je poslovna odluka koju možete donijeti

Radna snaga današnjice jasno nam je dala do znanja što želi i očekuje na poslu pa bi – posebno ako razmislite o sve manjemu izboru potencijalnih zaposlenika i sve većim troškovima zamjene zaposlenika – bilo suludo ne poslušati je. Kako bismo ispunili očekivanja milenijalaca, u obuci moramo ponuditi više od onoga što nudimo sada, a to je prečesto zastarjeli i nerelevantan sadržaj. To znači da bi stručnjaci za učenje i razvoj svojim zaposlenicima trebali pružiti prava iskustva učenja koja će im pružiti potporu u cjeloživotnome usavršavanju i prekvalifikaciji, a koja se u izvjesnoj mjeri razlikuju od tradicionalnoga učenja.

Saznajte više >>

Ostanite informirani

Prijavite se na naš newsletter koji šaljemo nekoliko puta godišnje i prvi saznajte informacije o novostima i događanjima kod nas. 

Prijava