Bridging the Gap Between Data Science and Manufacturing - DSE Meetup 14.3.2019.
ZAGREB I 14.3.2019.
Data science meetup

BRIDGING THE GAP BETWEEN DATA SCIENCE AND MANUFACTURING


U vrijeme kada su već brojne industrije prepoznale mogućnosti koje se pružaju korištenjem Data Science u poslovanju i na svojim primjerima već vide koristi, ostaje li jedna od najznačajnijih industrija po strani? Koji su razlozi za to s obzirom da su mogućnosti koje Data Science nudi u proizvodnji goleme. Postoji li mogućnost kako premostiti razlike i izazove koji postoje između Data Science i proizvodnje? Imate li tim potreban za realizaciju takvog projekta? Koje su mogućnosti koje ova simbioza pruža? Koji su najčešći benefiti uspješnog projekta u proizvodnoj industriji? Samo su neka u pitanja kojih ćemo se dotaknuti tijekom uvodnog predavanja i panel diskusije koja će slijediti nakon toga. Očekuje vas primjer iz stvarnog života – studija slučaja: optimizacija proizvodnje te zanimljiva rasprava.


Pridružite nam se 14.3.2019. od 17-19h na meetup druženju pod nazivom "Bridging the Gap between Data Science and Manufacturing" koje organiziramo u suradnji s Data Science Economy Zagreb.


Sudjelovanje na meetupu je besplatno, ali je potrebno prijaviti dolazak.

Gdje & kada

Četvrtak, 14.3.2019. 17:00 - 19:00

Algebra Lab, Ilica 242, Zagreb

Lokacija

Predavači

dr. Sonja Išljamović

Data Science Expert, Adacta

Martin Frešer

Data Science Developer, Adacta

Program

Primjer studije slučaja: Optimizacija proizvodnje
Panel diskusija: Izazovi Data Science u proizvodnji
Tehnički pregled rješenja na primjeru studije slučaja

Prijava

Sudjelovanje je besplatno, ali je potrebno prijaviti svoj dolazak. Ukoliko imate kakvih poteškoća prilikom prijave, pošaljite nam upit na marketing@adacta.hr.