Blog - Adacta
Adacta BLOG

Pročitajte najnovije članke naših stručnjaka. 

Bitka između CIS-a, ERP-a i CRM-a za usmjerenost na korisnika

Komunalni i energetski sektor odličan je primjer industrije u kojoj stvarno uspješna poduzeća razumiju razliku između procesa usmjerenog na korisnika i onoga što možete biti opisano kao transakcijski proces. Ukoliko ne razumijete ovu razliku, vaše poduzeće sigurno neće uspjeti dugoročno.

Saznajte više >>
Prelazak s Dynamics NAV rješenja na novo Business Central rješenje - najčešća pitanja i odgovori

Microsoft je predstavio na tržištu novo ERP rješenje za mala i srednja poduzeća - Dynamics 365 Business Central (BC). Kao nasljednik već poznatog Dynamics NAV poslovnog rješenja, Business Central sadrži sve standardne funkcionalnosti svog prethodnika, ali sa sobom donosi i niz dodatnih funkcionalnosti suvremenog ERP rješenja koje je razvijeno na novoj tehnologiji s naglaskom na poslovanje u oblaku.

Saznajte više >>
Postanite poduzeće orijentirano na klijenta uz pomoć naprednih funkcionalnosti pozivnog centra i CRM sustava

Za veliki broj poduzeća, mali i veliki sustavi za upravljanje odnosima s klijetima (eng. customer relationship management- CRM) najvažniji su za ostvarivanje kontakta s korisnicima. Međutim, u današnje doba poseban naglasak se stavlja na pozivni centar jer je vrlo vjerojatno da ćete tamo ostvariti prvi kontakt s korisnikom.

Saznajte više >>
Kako umjetna inteligencija mijenja hotelijerski sektor

Usluge unaprijeđene umjetnom inteligencijom (eng. Artificial intelligence- AI) već su promijenile način poslovanja nekih industrija, a hotelijerski sektor sve brže ide u korak s tim promjenama. Dosadašnji razvoj tehnologije omogućio je da se putni i smještajni aranžmani rezerviraju u nekoliko klikova, što je povećalo dostupnost mnogih odredišta.

Saznajte više >>
Tri prioriteta za upravljanje ljudskim potencijalima u 2019. godini

U novom istraživanju poduzeća Gartner razmotrene su tri glavne inicijative HR menadžera u 2019. godini. Pročitajte u nastavku koja su tri prioriteta za upravljanje ljudskim potencijalima u 2019. godini.

Saznajte više >>
Komunalni i energetski sektor može pružiti zanimljivo iskustvo kako bi povećao zadovoljstvo korisnika

Sektor komunalnih i energetskih usluga nalazi se u jedinstvenoj točki svoje povijesti. Deregulacija tržišta, nova konkurencija i sve veća očekivanja korisnika znače da postojeća poduzeća moraju temeljito promijeniti svoje stajalište i početi se fokusirati na pitanja kao što su iskustvo i odnosi s klijentima te digitalna transformacija ako žele unaprijediti svoje poslovanje. Međutim, to nije laka promjena za tradicionalna poduzeća u komunalnom i energetskom sektoru čiji je fokus oduvijek bio na učinkovitosti opskrbe.

Saznajte više >>
Adacta ima VR demo room

Virtualna stvarnost već se neko vrijeme veže uz video igre, ali s napretkom tehnologije počinje se koristiti u poslovanju u različitim industrijama kao što su inženjerstvo, energetika, proizvodnja, logistika, zdravstvo i građevinarstvo.

Saznajte više >>
Virtualna i proširena stvarnost u Adacti

Revolucija zvana virtualna stvarnost (eng. Virtual Reality- VR) je stigla i nije namijenjena samo za svijet video igara. Proširena stvarnost (eng. Augmented Reality – AR) također postaje dio naših života i mnogo je značajnija od svojevremeno popularne igrice Pokémon GO.

Saznajte više >>
Kako iskoristiti sve bitne informacije o vašem poslovanju dostupne unutar vašeg Dynamics ERP rješenja?

Razne situacije naše poslovne svakodnevnice postavljaju pitanja na koja je potrebno brzo odgovoriti. Znate da Dynamics ERP rješenje koje koristite pohranjuje bitne informacije o vašem poslovanju, no niste sigurni gdje se nalaze? Želite raditi analize i izvještaje s tim podacima? Imamo rješenje za vas, gotovo i spremno za upotrebu, temeljeno na Power BI platformi.

Saznajte više >>
Anveo EDI Connect za Microsoft Dynamics 365 BC i Microsoft Dynamics NAV

Vrhunsko rješenje za brzu i transparentnu implementaciju EDI projekata, namijenjeno tvrtkama koje koriste Microsoft Dynamics NAV ili Microsoft Dynamics 365 Business Central. 

Saznajte više >>

Ostanite informirani

Prijavite se na naš newsletter koji šaljemo nekoliko puta godišnje i prvi saznajte informacije o novostima i događajima kod nas. 

Prijava