Blog - Adacta
Adacta BLOG

Pročitajte najnovije članke naših stručnjaka. 

Kako odgovoriti na zahtjeve modernog potrošača?

Iako je digitalna transformacija možda tek poštapalica, to je važna poštapalica. Ponašanje potrošača brzo se mijenja, a tvrtke gube kontrolu nad procesom prodaje. Nekada je kupac dolazio u trgovinu gdje ga je prodavač dočekao s osmijehom na licu kako bi ga nagovorio na kupnju proizvoda koji mu je potreban.

Saznajte više >>
Uplovite u moderan svijet poslovanja uz pomoć dokazanih tehnologija

Sve ide u oblak, pa tako i vaše ERP rješenje. A to je velika vijest čak i za instalacije u vašoj server sali.

Saznajte više >>
Osloniti se na WMS mogućnosti koje pruža MS Dynamics NAV ili odabrati integraciju između WMS sustava i NAV rješenja?

Donosimo vam pregled dva pristupa kojima možete pratiti vaš proces u skladištu i oko njega (WMS- Warehouse Management System).

Saznajte više >>
U FMCG industriji, BI rješenje osigurava brz uspjeh

Kako se tvrtke u industriji robe široke potrošnje (fast-moving consumer goods – FMCG) suočavaju s internetskom konkurencijom, konsolidacijom i regulatornim pritiscima, tako se sve više za poboljšanje poslovanja i brže donošenje boljih odluka okreću poslovnoj inteligenciji (business intelligence – BI). Opće je poznata činjenica da se potrošači preusmjeravaju na kupovinu putem interneta, a fizičkim trgovinama još jedino preostaje da pruže neku vrstu dodane vrijednosti ili da postanu skladište za preuzimanje robe naručene preko interneta.

Saznajte više >>
Nemojte zanemariti prednosti Cloud ERP rješenja

96% Fortune 500 kompanija koristi Microsoftove cloud usluge u svom poslovanju za različite svrhe, a ERP sustavi nisu iznimka. Razlozi su vrlo jednostavni. Poslovanje u oblaku pruža poboljšanu sigurnost, niže i predvidljive troškove te širi raspon mogućnosti koje podržavaju vaše poslovanje. Ovakve prednosti jednostavno ne biste trebali zanemariti.

Saznajte više >>
Zašto odabrati Microsoft Dynamics 365 u oblaku

Na vašem putu prema digitalnoj transformaciji potreban vam je nov pristup koji uključuje poslovne aplikacije koje omogućavaju integraciju aplikacija, rješenja i usluga kako bi vam omogućilo sveobuhvatan pregled vašeg poslovanja i korisnika.

Saznajte više >>
Pristupite ozbiljno svojem poslovanju uz Dynamics 365 Business Central

Ukoliko ste mali ili srednji poduzetnik, postoji nekoliko znakova da možda prerastate svoju postojeću tehnologiju.

Saznajte više >>
Ulaganje u zaposlenike najpametnija je poslovna odluka koju možete donijeti

Radna snaga današnjice jasno nam je dala do znanja što želi i očekuje na poslu pa bi – posebno ako razmislite o sve manjemu izboru potencijalnih zaposlenika i sve većim troškovima zamjene zaposlenika – bilo suludo ne poslušati je. Kako bismo ispunili očekivanja milenijalaca, u obuci moramo ponuditi više od onoga što nudimo sada, a to je prečesto zastarjeli i nerelevantan sadržaj. To znači da bi stručnjaci za učenje i razvoj svojim zaposlenicima trebali pružiti prava iskustva učenja koja će im pružiti potporu u cjeloživotnome usavršavanju i prekvalifikaciji, a koja se u izvjesnoj mjeri razlikuju od tradicionalnoga učenja.

Saznajte više >>
Razvijanje svijesti o poslodavcu kao brendu

72% vodećih stručnjaka za zapošljavanje u svijetu jednoglasno se slaže kako brend poslodavca ima značajan utjecaj na zapošljavanje, a još značajniji utjecaj na uspjeh poslovanja. CareerBuilder navodi kako bi 67% kandidata prihvatilo nižu plaću ukoliko poslodavac ima pozitivne kritike na internetu.

Saznajte više >>
Kontroling u potrazi za izgubljenom kontrolom - gdje započeti i kako uspjeti

Odjel kontrolinga često je polazna točka u tvrtki za uvođenje analitičkih rješenja u poslovanje. Obzirom da se radi o mladoj poslovnoj grani u regiji, mnogi kontroleri se često po prvi puta nalaze u ulozi voditelja projekta.

Saznajte više >>

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas