Blog - Adacta
Adactine novosti
Kontroling u potrazi za izgubljenom kontrolom - gdje započeti i kako uspjeti

Odjel kontrolinga često je polazna točka u tvrtki za uvođenje analitičkih rješenja u poslovanje. Obzirom da se radi o mladoj poslovnoj grani u regiji, mnogi kontroleri se često po prvi puta nalaze u ulozi voditelja projekta.

Saznajte više >>
Microsoft Power Platform - jednostavniji put do optimizacije

Moderno poslovanje više se ne odvija samo u okvirima ureda te za radnim stolom. Sve više se prakticira rad od kuće, udaljenim pristupima i sl. U skladu s time moderno poslovanje podrazumijeva i rad u pokretu te pristup informacijama s bilo kojeg uređaja i na bilo kojem mjestu. 

Saznajte više >>
CRM rješenje koje će donijeti uspjeh vašem hotelijerskom poslovanju

Hotelijerska industrija je u cijelosti usmjerena na uspostavu komunikacije s gostom i personalizaciju cjelokupnog doživljaja. Kako AirBnB i slični online servisi sve češće stvaraju disrupciju na hotelijerskom tržištu, sve je veća potreba za alatima koji će poslovnim subjektima u ovoj industriji osigurati konkurentnost.

Saznajte više >>
Koristite li sve prednosti godišnje Microsoft Dynamics NAV licence?

Doba godine je kada se radi planiranje i budžetiranje za sljedeću godinu i znamo da će neki od vas gledati u stavku troška godišnje nadgradnje Microsoft Dynamics NAV licence i promišljati o potrebi za njom. Koristimo ovu priliku podsjetiti vas zašto je godišnja nadgradnja vrijedna svakog eura vašeg ulaganja, kao i potaknuti vas da iskoristite maksimum prava kojima raspolažete.

Saznajte više >>
Kako vam danas mogu pomoći?

Ovo je priča o chatbotovima, koji su ovdje došli da ostanu. Oni su naši mali prijatelji roboti, čiji mali prozori stalno iskaču na našim uređajima, dok surfamo internetom, ili koristimo različite aplikacije. 

Saznajte više >>
Upoznajte...

Ivana Ćurčić | NAV konzultant za financije  

Saznajte više >>
Upoznajte...

Stjepan Livačić | BI konzultant

Saznajte više >>
Edukacija: Postanite napredni Qlik Sense korisnik

Qlik Sense edukacija za dobivanje certifikata Qlik Sense Business Analyst i Qlik Sense Data Architect. 

Saznajte više >>
BI blog | How do you analyse your data? What data?

Data is everywhere around us – this notion is something we encounter each and every day at public conferences, on the internet, at work, on the street, in the elevator – literally everywhere. However, what exactly does it imply, and have our lives actually changed in the past few years, in terms of how we manage our data?

Saznajte više >>
Upoznajte...

Alan Uzelac | Savjetnik u prodaji

Saznajte više >>

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas