Adacta | ERP sustav | Gold ERP Microsoft Partner
Microsoft Dynamics
NAV 2016

Pogledajte brojna poboljšanja u postojećim funkcionalnostima, kao i velik broj noviteta u Dynamics NAV-u 2016: odrađivanje svakodnevnog posla s bilo kojeg uređaja, integracija sa Microsoft Dynamics CRM, Integracija s Azure SQL, ...

Saznajte više

Dynamics ERP za regiju Adriatik
ERP Lokalizacija

Adacta je službeni Microsoft Dynamics lokalizacijski partner za područje Hrvatske, Srbije i Slovenije. Naša »Microsoft Dynamics NAV lokalizacija za Adriatic regiju« nagrađena je CfMD certifikatom za Microsoft Dynamics NAV. 

Saznajte više
Alat za povezivanje cjelokupnog poslovanja
Dynamics ERP

Adacta je prvi te trenutno jedini Microsoft Dynamics partner u Hrvatskoj s Microsoft Gold ERP kompetencijom.

Saznajte više

Globalna rješenja, lokalni timovi

Kao službeni lokalizacijski partner Microsoft Dynamics proizvoda za Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju, Adacta predvodi u implementaciji novih proizvoda.

Adacta je najbolji Microsoftov Partner u Adriatic regiji, a implementiramo NAV 2013, NAV 2015, NAV 2017, AX 2012 i AX 2012 R2 rješenja. Uz naš personaliziran pristup, stručnost, strateško konzultiranje i iskustvo iz prve ruke, pomažemo našim klijentima spojiti snagu Microsoft Dynamics ERP rješenja i lokalne poslovne prakse kako bi usmjerili kompleksne procese, osigurali točan i pravovremen uvid te ostvarili iznimne rezultate.

 

ERP Dynamics rješenja

Dynamics AX i NAV rješenja objedinjuju sve vaše poslovne operacije u jedinstven sustav koji se jednostavno integrira s ostalim Microsoftovim alatima, kao što su Office, Outlook, SharePoint i Dynamics CRM. Njihove mogućnosti pokrivaju sve financijske operacije kao i proizvodnju, upravljanje lancem nabave, prodajom i marketingom, ljudskim resursima, upravljanje projektima i aktivnosti servisa. 

Dynamics AX

Microsoft Dynamics AX je ERP za srednje i velike tvrtke. To je najrobusniji, skalabilni i funkcionalno najbogatiji sustav za planiranje resursa u tvrtkama u proizvodnoj liniji Microsoft Dynamicsa. 

Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV je globalni poslovni sustav za planiranje resursa u tvrtkama (ERP) koji nudi rješenje za upravljanje malim i srednjim tvrtkama te pruža veću kontrolu nad njihovim financijama uz pojednostavljeno upravljanje lancem nabave, proizvodnje i operacija. Brzo se implementira i jednostavan je za korištenje, a korisnicima pruža potporu i tijekom njihovog rasta. 

Posljednje vijesti

Saznajte što je novo kod nas.

Želite saznati što donosi novi Dynamics AX koji se sada zove Dynamics 365 for Operations? Ili naučiti kako unaprijediti vaše poslovanje koristeći Dynamics NAV 2017 i Microsoft Office 365? Dođite na Microsoft WinDays17 konferenciju i poslušajte Adactine stručnjake.

Više

Pripremili smo kratak pregled najvažnijih izmjena koje su stupile ili koje će stupiti na snagu u prvom kvartalu u 2017. godini. 

Više

Pozivamo vas, da se prijavite na paket edukacija koji je namijenjen svim Dynamics NAV (Navision) korisnicima, koji bi željeli steći dodatna znanja i podići razinu korištenja i održavanja Dynamics NAV (Navision) programa.

Više

Izlaskom nove verzije sustava Microsoft Dynamics NAV 2017, Microsoft još više produbljuje vezu između usluga u oblaku i klasičnog tzv. „On Premise“ sustava.

Više

Korisnička iskustva

Studija slučaja | Almex

Rješenje: ERP, BI | Proizvodi: Dynamics NAV, Qlik | Industrija: Distribution & Retail
Before the introduction of Microsoft Dynamics NAV solution, the ERP solution of Almex Group consisted of a large number of independent software for various business tasks. A number of business operations was not...
Pogledajte studiju

Studija slučaja | Eles

Rješenje: ERP | Proizvodi: Dynamics AX | Industrija: Utility
Javno podjetje ELES je uporabljalo interno razvit informacijski sistem, ki so ga razvijali več kot 20 let. Rešitev vodstvu podjetja ni več zagotavljala pravih informacij, saj je bilo težko priti do pravih podatkov,...
Pogledajte studiju

Studija slučaja | Linde Gas

Rješenje: ERP | Proizvodi: Dynamics NAV | Industrija: Manufacturing, Services, Utility
Linde, which is one of the largest worldwide users of the SAP solution, was looking for an alternative that would provide uniform support for its subsidiaries within the emerging markets of Eastern Europe...
Pogledajte studiju

Adactine ERP reference

Više od 300 klijenata u regiji Adriatik koristi Adactina Dynamics AX i Dynamics NAV rješenja za upravljanje svojim poslovanjem.

Upoznajte naše partnere

Naša poslovna rješenja nudimo zajedno s našim partnerima. 

ClickDimensions
Email Marketing and Marketing Automation for Microsoft Dynamics CRM
LS Retail
Maloprodajna rješenja za Microsoft Dynamics NAV i AX.
Microsoft
Enwis
Niz rješenja za prikupljanje, transport, preradu i odlaganje otpada za Microsoft Dynamics NAV....
Agiles Workflow
Rješenja za upravljanje poslovnim tokovima za Microsoft Dynamics NAV.
Modus Consult
Rješenja za prehrambenu industriju za Microsoft Dynamics NAV.
Pebblestone Fashion
Rješenja za tekstilnu industriju za Microsoft Dynamics NAV.
To Increase
Rješenja za internetsku konfiguraciju proizvoda za Microsoft Dynamics NAV.
Planner One
Rješenja za planiranje proizvodnje za Microsoft Dynamics NAV.

Kontaktirajte nas

Trebate više informacija? 

Kontaktirajte nas